Alcoholisme

Páginas: 2 (292 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2011
L’alcoholisme com a tal, no té uns símptomes concrets, cada pacient en sofreix de diferents i amb més o menys grau d’intensitat, a continuació detallem els més comus.
El consum repetit debegudes alcoholiques ajuda a una tolerància més alta a l’alcohol. És a dir, la mateixa quantitat d’alcohol produeix cada vegada menys impacte sobre la persona i aquesta pot pendrequantitats progressivament creixents, això moltes vegades comporta una pèrdua decontrol amb incapacitat d’interrompre o reduir el consum d’alcohol.
Moltes persones alcoholiques tenen la necessitade beure alcohol per poder realitzar les seves funcions diàries, per això solen beure soles.
Un altre tret que caracteritza a les persones alcoholiques es que donen excuses per beure.Desprès de grans indigestes d’alcohol és poden donar lapsus de memòria i episodis de violència i mal geni.
Sol haver un deteriorament de les relacions familiars i socials i fins hi totabsentisme laboral.
Un altre simptoma caracterisitc de les persones que consumeixen alcohol és que intenten amagar el consum d’alcohol.
Quan l’addicció ja està abansada és pot produirproblemes amb la indigesta d’aliments com són la pèrdua de la gana, intolerància al menjar i fins i tot anorèxia.
La despreocupació per la vestimenta també caracteriza a les persones ambaddicció al alcohol, encara que aquest simptoma no sols és caracteristic de l’alcoholisme.
Un altre simptoma són les nàusees que provoquen una sensació de la llengua saburral acompanyada devòmits en dejú i donen dolor ambdominal.
Les persones amb adicció a l’alcohol moltes vegades pateixen enrampaments i tremolors i quan van begudes els capil·lars facials es dil·laten iprovoquen vermellor, especialment al nas.
Finalment hi ha altres simptomes com confusió, agitació, insomni, al·lucinacions, taqicàrdia, suors i convulsions que són de càracter més forts.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alcoholism
  • Alcoholism
  • Alcoholism
  • alcoholisma
  • Alcoholism
  • Alcoholism
  • Alcoholism
  • Alcoholism

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS