Alegacionshisenda_of2014

Páginas: 3 (585 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2015
NIF: ----------, Nom: ----------------------------------------,
Referència: -----------------,

Jo, ----------------------------------------, amb DNI ---------, i domicili al carrer-------------------------de -----------------, davant d’aquesta administració comparec i exposo que:

El dia -------- vaig rebre la notificació del tràmit d’al·legacions i proposta de liquidació provisional amb núm.de referència ----------- amb data --------- referit a la meva declaració de l’IRPF de l’any 2014.
Per tot això
MANIFESTO

Que no estic d’acord amb la proposta de liquidació practicada, i per aquestmotiu presento ESCRIT D’AL·LEGACIONS en base a les següents raons:

1.- En la declaració constava una deducció de --- €, a la casella ---, on vaig ratllar el text de l’epígraf corresponent i vaigescriure manualment que la deducció es feia en concepte d’objecció fiscal a les despeses militars, ja que no hi ha un apartat específic on fer-ho. Al mateix temps vaig adjuntar a la meva declaració derenda una carta adreçada al Ministre d’Hisenda i el comprovant de l’ingrés realitzat a una entitat de caire social o pacifista, documents que han d'estar dipositats a l’Agencia Tributaria.

2.- Que l’any2014, els Pressupostos Generals de l’Estat van destinar al Ministeri de Defensa 16.883 milions d’euros, (el 3,99 % del total). La quantitat de ----- euros marcada a la casella ---- representa,simbòlicament, la part dels meus impostos destinada a finançar la partida de Defensa, a la qual jo no vull contribuir. I és per això que desvio aquesta quantitat a un projecte de desenvolupament social.

3.-Que jo no he deixat d’ingressar, dins del termini reglamentari per presentar la declaració, el meu deute tributari, exceptuant l'import de l'objecció fiscal a la despesa militar . La meva intenció noha estat mai deixar de pagar allò que segons les normes fiscals em correspon, sinó desviar la quantitat que correspondria a despesa militar cap a finalitats diferents que tenen la legitimitat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS