algooo

Páginas: 3 (654 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2013
QÜESTIONARI CAPÍTUL II DE “COSMOS” Carl Sagan

Grup... BSC Curs... 1r de Batxillerat



1. Les constel·lacions poden canviar de nom al llarg de la Història degut a que es pot apreciar uncanvi de forma. Per què canvien de forma les constel·lacions?

Perquè les estrelles estan en moviment i canvien de forma constantment, encara que no ho podem apreciar perquè la vida humana és molt curtaen comparació amb la de les estrelles.

2. Es pot sumar la velocitat d’un vehicle o nau espacial a la velocitat de la llum?

No, perquè no hi ha res que viatgi més ràpid que la llum. A més a mésuna nau va 10.000 vegades més lenta que la llum.

3. Seria possible viatjar a la velocitat de la llum? Per què?

Actualment no perquè no s'ha trobat cap manera de poder-ho fer, però no seriapossible perquè la velocitat de la llum és infinitament superior a la que podem arribar nosaltres.

4. Si una persona pogués viatjar a una velocitat una mica més petita que la velocitat de la llum, quepassaria amb el seu temps?

Que notaria com el seu temps es consumiria molt més lentament, i si mirés un rellotge, podria veure com la busca dels segons, gairebé s'aturaria. 

5. Una persona queha viatjat a una velocitat molt propera a la de la llum durant 2 anys pel espai, què es trobaria al arribar al planeta Terra?

Que totes les coses que havia deixat durant el seu viatge (per a ell tancurt) en realitat per a la resta havia passat com 50 anys. Per tant, notaria com havia perdut tants anys de la vida del seu voltant en el que havia sigut tant poc temps per a el que no li havia donattemps d’envellir ja que realment seguiria igual que abans del viatge.

6. Com es pot viatjar al futur?

Viatjar al futur és possible amb el cos, però sempre amb el cos i la ment alhora. A més,una possibilitat d’aconseguir-ho seria aconseguir la velocitat de la llum, ja que faria que anéssim més ràpid que el nostre entorn, i per tant veuríem el futur d’aquest; però com ja he dit abans, això...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Algooo
  • Algooo
  • Algooo
  • algooo
  • Algooo
  • algooo
  • Algooo
  • Algooo jajaja

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS