Algooooo

Páginas: 3 (627 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2011
En Roger i l'Elvira són dos adolescents de Benissuda que, per casualitat, coneixen un noi jueu alemany -en David Tischler- que ha viatjat des d'Alemanya perquè vol saber què va passar a una part dela seva família que va viure a Sant Joan del Pla (l'únic que sap és el nom de la casa on vivien i en té una foto antiga).
Des del primer moment, els dos amics s'interessen per aquesta recerca il'ajuden. Acullen el noi a una caseta de l'hort dels pares del Roger. Després passen el cap de setmana a la Bauma (una casa entre Benissuda i Sant Joan, propietat de la família del Roger). A poc a poc vanesbrinant coses (tot i que els dos primers dies no esbrinen res) i en Roger s'adona que la casa que buscaven és la mateixa Bauma.
La Rebeca, neboda de l'àvia d'en David, escrivia cartes a la seva tia,i és gràcies a aquestes cartes que s'acaben resolent més enigmes, i els tres amics troben un amagatall a la Bauma on la Rebeca hi va amagar un penjoll i el seu diari. Aquest diari resol moltsmisteris però també planteja nous enigmes.
Finalment, descobreixen tota la veritat, que resulta ser molt més del que s'esperaven: l'avi del Roger va enganyar, robar i matar a tota la família Tischler.Aquesta descoberta pertorba moltíssim en Roger, però l'Elvira el consola.
Finalment les famílies fan les paus i en Roger i l'Elvira acaben junts.

Protagonistes: 
Roger Arganyol (és un noi morè, alt,fort, prim, d'ulls foscos, molt valent, sociable, nerviós, intel·ligent, capficat i molt segur d'ell mateix i del que fa, i quan comença una cosa sempre l'ha d'acabar per força que costi. Des delcomençament es veu molt interessat per descobrir l'enigma i és el que sempre porta la iniciativa la majoria de vegades. Arriba un moment que el seu amor per l'Elvira és tant, que es sent gelós per enDavid, però s'ho treu del cap i només continua pensant amb l'enigma.)
Elvira Ferrer (és una noia morena, feta una dona, d'ulls foscos, alta, sense gaire autoestima, simpàtica, sentimental i insegura....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • algooooo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS