Aliments trangènics

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2014
Pregunta 6: Un organisme transgènic és un organisme que ha estat modificat ,és a dir, que s’ha introduït o s’ha eliminat en ell unes determinades característiques genètiques. Aquest procés estalligat a la biotecnologia.
La importància dels organismes transgènics afecta a molts àmbits de la vida dels éssers humans.
Respecte a l'alimentació es pot incrementar la producció d'aliments perquès'acabi la fam al món o canviar genèticament els aliments per fer-los immunes a les plagues que ataquen actualment els camps agrícoles. A més a més els productes modificats genèticament sempre tindran unaspecte més atractiu que un producte biològic.
També es poden modificar genèticament els animals per millorar les seves qualitats o protegir-los de malalties o infeccions.
Respecte a la medicina hafet que evoluciones més ràpid ja que, per exemple, s'han pogut obtenir medicaments amb més agilitat.



















Pregunta 7:





Pregunta 2: Abans per poderaconseguir un vegetal transgènic ideal s'havien d'anar creuant i creuant generacions de vegetals fins aconseguir aïllar els gens que ens interessaven, i aquest procés tenia limitacions.
Quan l'ésser humà vadescobrir a biotecnologia aquestes limitacions es van esvaïr. Després de tot, les característiques de cada ésser viu estan codificades en el seu DNA. I ara ja sabem com tallar i enganxar aquest DNAamb prou eficàcia. Per tant, si alguna planta té una característica que ens interessa, podem agafar el gen que tingui aquesta característica i introduir-lo al conreu que vulguem.
Pregunta 3: Elsvegetals transgènics són una bona creació ja que al estar modificats genèticament permet que tinguin un vida comercial més llarga, sobrevisquin a condicions ambientals agressives, resisteixin a herbicidesi també a les plagues de insectes que ataquen els conreus.
Per altre banda el vegetals modificats genèticament han passat per tants processos que al final han acabat perdent les seves propietats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trangenics
  • Aliments
  • aliments
  • Els trangènics
  • Els trangénics
  • Aliments Transgènics
  • aliments trangenicos
  • Aliments transgènics

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS