Alla On Els Arbres Canten

Páginas: 5 (1118 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
Allà on els arbres canten.
Capítol 1:La Viana, l'única filla del duc de Rocagrisa, està promesa a Robian de Castellmar des que eren petits. Tots dos s'estimen i es casaran a la primavera. Però, durant les festes de celebració del solstici d'hivern, un home estrafolari adverteix al rei de Nòrtia i els seus cavallers de l'amenaça dels bàrbars de les estepes durant les festes de celebració delsolstici d'hivern.
Capítol 2:Es creia que els bàrbars arribarien a la primavera quan la neu sagues fos, però varen arribar avans, el promès i el pare de la Viana , es van preparar per anar a la guerra. Uns dies després va arribar un senyor contant-los que elsbàrbars s'avien apoderat de Nòrtia. La Viana va haver de marxar amb dos bàrbars a Nòrtia. En arribar van comentar amb en Harak la situació,quela va casar amb el Holdar.
Capítol 3:La dida va posar somnífer a la beguda d'en Holdar i va desmaiar-se profundament. Com que el fi d'en Holdar era un hereu la viana va fingir un embaras gràcies a una infusió amarga i reposava al seu llit. Quan faltaven pocs dies per al naixement van celebrar un banquet en el qual la Viana en un incident va matar al seu marit i va fugir en direcció al gran bosc.Capítol 4: La viana es despertà en una caseta de fusta, d'en llop, l'home que la havia rescatat i el que havia interromput el banquet amb males noves.van discutir durant llarga estona. Va facilitar roba d'home a la Viana i van fer unaexcursió pel gran bosc. L'endemà al mati es va despertar i va trobar en llop fora, esperant per poder tallar-li els cabells.
Capítol 5:La Viana va anar al pobleperquè era dia de mercat. Semblava un xicot i va pensar que no la reconeixerien peròmentre la Viana era de caça va sentir uns Bàrbars que parlaven d'ella i de la dida, havia de tornar al poble però en llop no li permetria. Va escapar-se i quan va posar-se pels carrerons es va trobar amb la dida que va desaparèixer empentada. Va trobar-se amb un noi que la va reconeixerier i junts van disparar amb unade les fletxes a enHarak, ell no va morir.
Capítol 6:Van haver de buscar una manera d'escapar ràpida, per finestres i carrerons estrets, Finalment la veu d'en Llop es disposava a discutir ubona estona més, van haver d'anar amb el que quedava de l'exercit del rei Radis, el rei de
Nòrtia. Els va explicar la seva historia amb el Harak encara que era una història difícil de creure,alguns ho vanfer.
Capítol 7:Tot seguit van parlar del seu promès, en Robian, aquell noi que en un moment donat la va entregar als bàrbars i va aparèixer ell, la Viana estava amenaçadora, ell li va explicar la seva història amb en harak, ho havia fet fer salvar a la seva família. L'oki, el joglar que també formava part de l'exercit, va contar una història de bosc que va fer que laviana anés en direcció al fonsdel bosc, allà on els arbres canten.
Capítol 8:En el seu Camí la viana es va trobar un noi un amb els peus al riu com si fos un arbre, tenia set, no sabia vestir-se ni parlar, era com un nen petit.La Viana va decidir anomenar-lo uri. Tenia els cabells verds i la pell clapada. Les opcions que tenia era tornar amb en llop i els altres, abandonar-lo i continuar o continuar junts.Capítol 9:La Viana va arribar al campament amb l'uri, tots el miraven fascinats i feien preguntes. Van arribar a parlar derocagrisa, hi estaven vivint bàrbars, aixi que la viana va anar a la busca de les joies de la seva mare que havia amagat abans de marxar, es va acomiadar de l'uri que ja parlava força bé i va marxar amb l'Airic.
Capítol 10: Van arribar a rocagrisa sense problemes, i gràcies a un porquerol van poderentrar, es va esmunyir fins a les cambres i va trobar la Belícia, una amiga seva. Li va explicar que vivien en al bosc i es van escapar, a la fugida li van clavar una fletxa a la Viana.Capítol 11:Va veure que la Belícia també tenia una fletxa clavada a l'esquena, ella malauradament va morir, en arribar al campament l'uri va guarir a la viana, d'una manera "màgica" i es van fer un bes.En llop...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Allà On Es Canta..
  • Els arbres amics
  • els arbres amics
  • Arbres
  • Arbres
  • arbres
  • alla
  • alla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS