Allí on sigui el teu cor

Páginas: 10 (2424 palabras) Publicado: 8 de junio de 2013
FITXA DE TREBALL

Curs: Grup:

Alumne/a:


1. Sobre el llibre:


Títol de l’obra: Allà on sigui el meu cor
Autor/a: Jordi Serra i Fabra
Editorial: Edebé
Número de pàgines: 224 pàgines



2. Sobre l’obra llegida:

A quin gènere pertany (novel·la, conte, poesia, teatre)? Com ho saps? Demostra-ho amb algun fragment del text!

Novel·la romàntica, perquè ésd'amor ( per exemple; Carolina, l'amiga de la Montse li pregunta al Sergi que li vol dir a la Montse abans de marxar i ell li diu que l'estima.)



Descripció dels personatges principals (física, psicològica, manera de ser...). Anomena’ls i fes-ne la descripció a partir d’algun/s fragment/s del text!

Montse: A aquesta noia li han realitzat recentment un trasplantament de cor hi ho passa moltmalament perquè tothom li fa recordar i ella voldria una vida normal. Tot canvia, quan arriba a la seva vida el Sergi, que comença una història d'amor entre ells. Ell arriba a la seva vida perquè perseguia el cor de la seva difunta núvia. Però finalment, ell li demostra a la Montse que l'estima a ella.

Sergi: És el nuvi de la Montse i viu a Tarragona. Els seus pares tenen diners, i te dos germansque han estudiat una carrera. Decideix anar al poble de la Montse per a descobrir qui ha rebut el trasplantament del cor de la seva nuvia que va morir. Quan la va veure es va enamorar de ella. Ell es un noi molt educat i bona persona.

Carolina: és la millor amiga de la Montse. És molt simpàtica. Entre elles van quedar que el que li passaria a una li passaria també a l'altra, eren molt amiguesi no hi havia secrets entre elles. Ella finalment va trobar parella.



Quins són els personatges secundaris i quin paper tenen en la trama (ajuden el/la protagonista, hi són contraris, serveixen per relacionar els altres personatges,...)? Anomena’ls i fes-ne la descripció a partir d’algun/s fragment/s del text!


El pare de la Montse: és el que para les discussions entre la seva dona i laseva filla. La seva família l'estima molt.

La mare de la Montse: Sempre pensa en el pitjor de totes les situacions i sempre li pregunta a la seva filla pel seu estat, això fa que discuteixin tant.

Germà petit de la Montse: Era molt esvalotat però finalment ja la tracta millor.

Germà gran de la Montse: No en parla gaire al llibre, però sempre s'aixeca tard i casi bé no manté conversa ambells.

Artur: Va ser el nuvi de la Montse, va deixar-la quan ella estava en els seus pitjors moments de la seva vida, quan ella va acabar malalta pel seu trasplantament de cor, ell se'n va anar amb una altra. La Montse mai li perdonarà, li va fer molt de mal.

El doctor: És molt amable i simpàtic amb ella, prefereix estar amb ella a soles perquè ella és senti més còmoda, i és molt divertit.Tomàs: és el germà de la Carolina, faria qualsevol cosa per ella.

Enric: és el nuvi de la Carolina.




En quins espais succeeixen les accions de l’obra? Com són, aquests espais? Anomena’ls i fes-ne la descripció a partir d’algun/s fragment/s del text!


-A casa de la Montse: en diferents ocasions.

-A casa del Sergi: quan veu la foto de la Glòria.

-En l'hospital: quan eldoctor Molins li diu a la Montse que esta perfectament, amb molta energia i que no li caldrà anar en tot l'agost fins al setembre.

-A la piscina: quan ella li fa tocar el seu cor.

-Al carrer: quan la Montse cau i el Sergi l'ajuda, per primer cop es veuen.

-A la discoteca: quan es conèixen i es presenten per primera vegada.

En quin/s temps succeeixen els fets en l’obra (tempspresent, temps passat, temps històric o llunyà, temps futur...)? Quina importància té el temps en la trama de l’obra? Anomena’ls i fes-ne la descripció a partir d’algun/s fragment/s del text!

En temps passat i temps present. En temps passat pel que li va passar del trasplantament de cor de la Montse. I temps present per l'historia d'amor entre ella i el Sergi.

Qui és el narrador/a? Quin tipus de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Beiersdorf Focuses on 10 Core Brands
  • se que estas alli
  • SE QUE ESTAS ALLI
  • El esta alli
  • Alli
  • Se que estas alli
  • se que estas alli
  • algo alli

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS