Aloma resum

Páginas: 3 (738 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2014
Aloma és una noia orfe que viu amb el seu germà Joan, la seva cunyada Anna i el seu nebot Daniel a la casa on va néixer, situada al barri de Sant Gervasi de Barcelona. No tenen gaires diners, i elspocs estalvis que tenien el varen gastar, la seva última esperança és l'arribada del germà gran de l'Anna, en Robert, qui ve d'Amèrica i el Joan val emparellar-lo amb la inofensiva Aloma, sense demanarla seva opinió. L'Aloma no vol casar-se amb ningú, i si es casés mai, ell hauria d'ésser algú que li estimés de debò i sapiguès que vol en cada moment.
La primera impressió que té del Robert és lad'algú desagradable, i que no li agrada gens, però a mesura que passen els dies es posa gelosa quan ell surt, parla amb noies o les mira.
Amb l'arribada de Robert tot el barri es revolucionà, itotes les noies solteres del barri van anar a veure'l per saber com és aquell noi que ve de les “amèriques”. La primera en arribar és la Coral, una noia que és maca i s'ho té molt cregut, sempre té totsels homes que vol.
Un bon dia el Daniel, el nebot de l'Aloma , es posa molt malalt, té molta febre, i
l' Aloma i el Robert es fan torns de nit per vigilar-lo, a partir d'aquest dia l' Aloma i elRobert van començar a sentir quelcom l'un per l'altre . Com que Daniel no millora, decideixen que l'Anna i el nen vagin al camp , a la masia d'uns amics, perquè aquest es recuperi.
Abans que l'Anna iel Daniel marxin, el Robert els convida al cinema, però Anna no si veu amb cor i es queda amb el Joan , però Aloma i Robert hi van .
Després de la pel•lícula es quan comença el malson de l'Aloma. Enarribar a casa, l'Aloma li prepara un cafè, i quan pugen, ell la besa.
Al dia següent el Dani i l'Anna marxen , ells no es dirigeixen la paraula durant molt de temps.
El dia de la revetlla de St.Joan surten de casa han decidit marxar a celebrar-lo a Montjuïc, però perden al Joan a les Rambles i hi van l' Aloma i el Robert
sols. És aquella nit quan l'Aloma s'entrega al Robert sense saber...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum Aloma
  • Aloma, resumen
  • Resumen del libro Aloma
  • Resum Aloma
  • Resumen ordenamiento jurídico de jesús escandón alomar
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS