Aloma

Páginas: 6 (1495 palabras) Publicado: 25 de abril de 2011
='//quientehavisitado.com/a el Daniel marxin, el Robert els convida al cinema, però Anna no si veu amb cor i es queda amb el Joan , però Aloma i Robert hi van .

Després de la pel·lícula es quan comença el malson de l'Aloma. En arribar a casa, l'Aloma li prepara un cafè, i quan pugen, ell la besa.

Al dia següent el Dani i l'Anna marxen , ells no es dirigeixen la paraula durant molt de temps.El dia de la revetlla de St. Joan surten de casa han decidit marxar a celebrar-lo a Montjuïc, però perden al Joan a les Rambles i hi van l' Aloma i el Robert

sols. És aquella nit quan l'Aloma s'entrega al Robert sense saber que està fent, a partir d'aquell dia, Robert hi va cada nit, estan molt enamorats, o això és el que Aloma creu.

Un dia reben un telegrama de l'Anna, ha de tornar aBarcelona, el nen està , molt malament, a punt de morir, ha agafat una emfermetat del camp. Tornen les nits de guàrdia i relleus, però el Daniel mor, i el Robert continua visitant-la cada nit.

Una nit d'ignació l' Aloma li mossega el llavi i ell i ell marxa. Ella està embarassada de'n Robert, però no vol dir-li res.

Un matí el Joan marxa a donar un volt i li explica com de malament van lescoses econòmiques a casa. La casa tant estimada per Aloma,aquell jardí, l'hauran de vendre , tambè li explica l'afer que va tenir amb la Coral i d'un anell de diamntsd que ell li regalà i que ara Aloma l'hauria d'anar a buscar , a demanar amb caritat, amb el mal geni que ella tenia!, l'altre opció era demanar-li diners al seu estiamat Robert, i això no ho podia fe, perquè ella pensaria que ella(Aloma) s'havia venut per un grapat de monedes, i no és veritat!

Va anar a casa de la Coral a demanar-li l'anell de diamants que el seu germà li va regalar, i com l' Aloma s'esperava no li va regalar, i com l' Aloma s'esperava no li vol donar, i es barallan i l'anell cau al celobert.

L'Aloma ho explica al seu germà i aquest va saber des del principi que no tindria l'anell , així que ha de demanaral Robert els diners, però aquest li diu que no el té, així sense tenir cap de les dues coses han de vendre la casa.

Abans de marxar, l' Anna li explica a l'Aloma que el Robert ha rebut una carta d'una dona que li demana que torni al seu costat, i aquest accepta, així doncs l'Aloma s'havia tornat a quedar sola (primer mor el seu germà Daniel, desprès el seu nebot i desprès el seu estimat marxaa Amèrica).

El Robert marxa sense saber que Aloma espera un fill seu.

Quan venen la casa i van a viure al pis que han comprat, l'Aloma comunica la notícia a la seva cunyada, però mai dirà qui és el pare, el que sí farà serà buscar un treball per poder ajudar al seu germà i la seva cunyada, i per més endavant cuidar al seu fill.

2-. Estructura

Plantejament: el plantejament ensintrudueix en la vida actual de l'Aloma, ens explica el seu passat i el que pensa en l'actualitat sobre l societat i el matrimoni. Tambè tracta sobre l'arribada de Robert a Barceona procedent d'Amèrica.

Nus: ens exlica l'arribada de Robert la primera impressió que té d'ell, com s'enamora d'ell, el seu primer petó, la primera vegada que fa l'amor amb ell, i que espera un fill d'ell, però no li vol dirres. Tambè parla da l'emfermetat del seu nebot . I com de malament van les coses a casa.

Desenllaç: ens explica la mort de Dani. L'afer que Joan té amb Coral, que venen la casa i es compren o lloguen un pis, i que Robert torna a Amèrica on està la seva novia.

3-. Caracterització dels personatges

Aloma: “es deia així perquè un oncle de la seva mare ho havia volgut. Llegia un llibre de RamonLlull que deia: Les condicions totes que Evast desitjava en sa muller, eren en Aloma, i aquells qui cercaven muller a Evast segons sa voluntat, foren certificats de les costumes de Aloma ”

És una noiapossessiva i gelosa i molt sensible, ha viscut moments molt tristos al llarg de la seva vida: la mort del seu germà Daniel, dels seus pares i més tard la del seu germà, i amb les conseqüències...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS