Aloma

Páginas: 3 (667 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2011
Aloma és el nom que li posa el seu oncle, perquè diu que és un nom molt bonic.
Aloma és una jove que viu amb el seu germà Joan, la seva cunyada Anna i el seu nebot Dani en una casa amb jardí quehavien heretat antigament del seu pare. Aloma també tenia un germà gran que es deia Daniel, però es va suïcidar quan tenia 18 anys, i que, com explicà en la carta que va deixar a l’Aloma, es va matarperquè no volia viure més, ja que per a ell tot era tristesa.
Un dia, van arribar notícies sobre el germà de l'Anna, el Robert, que vivia a Amèrica. Aniria a visitar-los i s'estaria un temps amb ells,així que el Joan i l’Aloma el van anar a rebre al port. Quan Aloma el va veure immediatament es va enamorar d'ell.
A vegades li agradava que se la mirés i s'imaginava com seria estar casada amb ell.Un dia l’Aloma i el Robert van anar al cinema i en tornar a casa el Robert li va fer un petó als llavis, en aquell moment l’Aloma es va adonar de que el Robert també estava enamorat d'ella.
Unessetmanes més tard, el seu nebot Dani es va posar malalt i el metge li va aconsellar que anés a la muntanya a respirar aire fresc, però encara havien de preparar el viatge.
Va arribar el dia en quel’Anna i el Dani van haver d’anar a casa d’uns amics que vivien en una masia al camp.
L’Aloma i el Robert estaven molt enamorats, però el Joan no se n'adonava. El que més li preocupava a l’Aloma erenles cartes de l’Anna on explicava que el Dani no millorava.
La nit de Sant Joan, després de passar una vetllada molt divertida passejant i menjant gelats amb el Robert, van dormir junts per primeravegada.
L'estiu va ser una època bastant feliç per a l’Aloma, ja que el Robert l'estimava i passaven molt de temps junts, encara que ella sempre sabia que algun dia ell l'abandonaria per anar-se’n ambun altra dona d'Amèrica.
Quan començava la tardor van tornar l’Anna i el nen, el Dani, que no havia millorat gens. Ans al contrari, estava més prim i desmillorat que mai, no acabava de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS