aloma

Páginas: 20 (4863 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2013
Capítol 1 

Aquella tarda de començaments de primavera, Aloma no parava de pensar en aquell pobre gat. Anant carrer avall va sentir l’olor d’un foc i l’espetec de branquillons. Allò li va fer recordar el seu germà, Daniel, que s’havia suïcidat. 
Ella vivia amb el seu germà gran, Joan, amb la dona d’ell, Anna, i amb el fill de tots dos, Dani. 
Al mig dia el seu cunyat va enviar un telegramadient que s’estaria un temps allà a Barcelona. 
A la tarda Aloma va agafar el tren per anar fins a Plaça Catalunya per anar a comprar unes cortines que Anna li havia encarregat, ja que ella no podia. Després d’elegir les cortines va anar rambla a baix perquè volia comprar-se amb els diners sobrats un llibre per a ella. Baixant la rambla en la entrada del tramvia va haver una manifestació. Va anaral quiosc a comprar els llibres: un per a ella i un altre per a Dani. Una vegada comprat va anar cap a la estació on un cop comprat el bitllet va adonar-se de que no portava el farcell amb les cortines. Així que va anar corrents fins al quiosc per trobar el farcell. Allà el va trobar i va anar una altra vegada al tramvia que se li havia escapat el anterior. Estava plovent i arribava tard a casa.Quan va arribar, Anna i Joan estaven preocupats perquè havia tardat tant i li van preguntar el motiu. Ella no tenia ganes de parlar i va dir que lis diria després que primer aniria a canviar-se de rova ja que anava tota molla i també amagaria el llibre que s’havia comprat i que tenia tantes ganes de llegir. 

· Espai físic: La historia comença en casa d’Aloma i transcorre dins la casa d’Aloma ien el carrer Muntaner( Sant Gervasi). 
· Època de l’any: La història comença a principis de la primavera, durant l’abril. 

Capítol 2 

Aloma dins la seva cambra es va ficar a llegir el llibre que havia comprat aquell dia amb els diners que li van sobrar quan va comprar les cortines. Se’l llegia a l’habitació a amagades ja que no volia que el seu germà i la seva cunyada s’enteressin ques’havia comprat un llibre amb contingut amorós. Es va quedar fins tard llegint i al dia següent cansa es va quedar a casa tot el dia. Va fer les seves feines i es va banyar amb Dani. La veritat es que li feia molta ràbia que Robert es quedes amb les cortines que havia anat ella a buscar el dia anterior. Ella les volia per a la seva habitació i no per a la de un desconegut. Van posar les cortines enl’habitació de Robert i la van arreglar per quan vingués ell que tot estigués ordenat. Al mig dia com sempre el vell Cabanes els va anar a fer una petita visita. 
Anna li va ensenyar a Aloma una foto de Robert. En aquell instant va veure com era el estrany que estaria vivint a casa seva durant un temps. Després van comentar la visita del germà de Anna amb Joan. 

· Espai físic: Casa Aloma. 
· Època del’any: Primavera. 
Capítol 3 

Joan va dir a Aloma que l’acompanyes al port de Barcelona anar a buscar a Robert que avui venia. Ella sense ganes el va acompanyar i es preguntava que, que era el que volia d’ells i el fet de la seva visita. Si Anna no els havia acompanyat fins al port era a part de que tenia que deixar la casa en ordre, era perquè no volia emocionar-se molt allà al port davantde tothom. 
Quan van cap al port ja que el viatge era molt avorrit, Joan li va proposar a Aloma que tenia en ment de vendre la casa, que no es que anessin mal de diners però que no els hi aniria malament tenir els diners. Que ell volia la seva opinió. Aloma no va saber que contestar. Aloma va pensar que aquella casa era la herència del seu pare quan va morir i en aquell moment li va venir elrecord de quan el seu pare va morir. Després de reflexionar sobre lo que li havia dit Joan va pensar que si venien la casa, tindrien més diners, i si tenien més diners podrien comprar-se més coses, mes capritxos, etc. 
Van arribar al port i Aloma estava intrigada per la visita del famós germà de Anna. Poc després de que la sirena toques unes quantes vegades, al fons de l’horitzó va aparèixer un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS