Alta Mar

Páginas: 3 (543 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2013
DESGRÀCIA EN ALTA MAR

Hi ha algunes històries de vaixells desapareguts en alta mar, d’altres que van arribar a port sense cap tripulant o de desgràcies en transatlàntics.
Una vegada hi havia unafamília que va anar a passar les vacances d’estiu a la mar. Aquella família era normal, com qualsevol altre, un pare, una mare, un fill i una filla.

Aquelles vacances concretament van decidir anara la illa de Hawai, desconnectant una mica de la vida quotidiana.

Van sortir de Madrid direcció Hawai, 20 hores d’avió sense descans, un horror, però valdria la pena ja que aquella illa era unveritable paradís. Tot just arribar van anar cap una platja paradisíaca amb cocoters, fina sorra , aigua cristal·lina...

S’ adreçaren cap a l’hotel on s’allotjarien, dormirien tota la nit i el diasegüent anirien mar endins amb una petita embarcació.

Es llevaren, es van posar el banyador i al mar!

Eren ja mar endins quan una intensa boira no va deixar veure res. Era increïble, haviapassat un altre dia , van decidir quedar-se a dormir dins del vaixell.

Quan es van despertar ja havia escampat la boira, però alguna cosa havia passat, la petita embarcació era envoltada per moltes mési més grosses, gegants! Els hi va semblar molt estrany i van decidir investigar el més gran dels vaixells en recerca d’ajuda, ja que aquella nit tots els aparells inclòs la brúixola s’havienespatllat.

Entraren en el vaixell gràcies a que l’escala era desplegada, van pujar a l’embarcació, allò era immens, el pare va proposar entrar dins ja que encara es trobaven a coberta. Van entrar, era totple de teranyines i pols, però allò no va ser motiu per no entrar. No hi havia ningú ni una ànima. O sí...

Van sentir el cruixit de les fustes de coberta, tots es van espantar, les històries quehavien sentit eren certes! Van córrer i córrer fins arribar a dalt, ningú... però que havia passat!Faltava un membre de la família, el pare.

Tots van pensar que s’havia cansat a meitat de camí....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • guardianes de alta mar
  • derecho de alta Mar
  • Perdidos Alta Mar
  • Resumen de guardines de alta mar
  • Estamos navegando en alta mar
  • derecho de alta mar
  • 1492 un dia en alta mar
  • Libertad En La Alta Mar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS