alternarius

Páginas: 6 (1457 palabras) Publicado: 3 de mayo de 2013

11 DE SETEMBRE



Sofía Della Nave'4A
Ies S'Agulla
Dep.alternatiu
INDEX

·Què va passar a l'Onze de setembre?
·Tècnica conspiratòria.

·Víctimes.
·Supervivents.
·Danys.

·Il·lustracions/Fotos.
























Què va passar a l'Onze de setembre?

Els atemptats de l'11 de setembre de 2001 (comunament denominats amb el numerónimo 11-S a Espanya iLlatinoamèrica, 9/11 en el món anglosaxó) van ser una sèrie d'atemptats terroristes suïcides comesos aquell dia als Estats Units per membres de la xarxa gihadista Al-Qaida mitjançant el segrest d'avions de línia per ser impactats contra diversos objectius i que van causar la mort a prop de 3.000 persones i ferides a 6.000, així com la destrucció de l'entorn del World Trade Center a Nova York igreus danys al Pentàgon , a l'Estat de Virgínia, sent l'episodi que precediria a la guerra de l'Afganistan ia l'adopció pel Govern nord-americà i els seus aliats de la política anomenada de Guerra contra el terrorisme.
Els atemptats van ser comesos per dinou membres de la xarxa gihadista Al-Qaida, 1 dividits en quatre grups de segrestadors, cadascun d'ells amb un terrorista pilot que s'encarregariade pilotar l'avió un cop ja reduïda la tripulació de la cabina. Els avions dels vols 11 d'American Airlines i 175 de United Airlines van ser els primers a ser segrestats, tots dos estavellats contra les dues torres bessones del World Trade Center, el primer contra la torre nord i el segon poc després contra la Sud, provocant que tots dos gratacels s'esfondressin en les dues hores siguientes.2 3El tercer avió segrestat pertanyia al vol 77 d'American Airlines i va ser emprat per ser impactat contra una de les façanes del Pentàgon, a Virgínia. El quart avió, pertanyent al vol 93 de United Airlines, no va aconseguir cap objectiu en resultar estavellat en camp obert, prop de Shanksville, a Pennsilvània, després de perdre el control en cabina com a conseqüència de l'enfrontament delspassatgers i tripulants amb la comanda terrorista.
Els atemptats van causar més de 6.000 ferits, la mort de 2.973 persones i la desaparició d'altres 24,4 resultant morts igualment els 19 terroristes.
Els atemptats, que van ser condemnats immediatament com horribles atacs terroristas5 pel Consell de Seguretat de Nacions Unides, es van caracteritzar per l'ocupació d'avions comercials com armament,provocant una reacció de por generalitzat a tot el món i particularment en els països occidentals, que va alterar des de llavors les polítiques internacionals de seguretat aèria.














Tecnica conspiratòria;

Quatre avions de passatgers van ser segrestats en ruta cap a l'estat de Califòrnia des de l'aeroport de Boston, l'Aeroport Internacional Washington-Dulles i l'AeroportInternacional Llibertat de Newark. Els quatre avions tenien com destí l'estat de Califòrnia, els tres primers avions cap a Los Angeles i l'últim avió a Sant Francisco.Els dos primers avions impactar contra les Torres Bessones del World Trade Center, el tercer contra el Pentàgon, al Comtat d'Arlington, a prop a Washington DC, i el quart en camp obert en Shanksville, Pennsilvània.
Alguns passatgers imembres de la tripulació dels avions segrestats van poder cridar amb els seus telèfons mòbils, informant que hi havia diversos segrestadors en cada avió. Un total de 19 van ser més tard identificats pel FBI, quatre en el vol United 93 i cinc en els altres tres vols.
Segons van revelar els testimonis des dels propis avions, els segrestadors havien pres el control d'aquests usant simples navalles ambles que van matar hostesses de vol i almenys a un pilot o passatger. Segons les investigacions de la Comissió de l'11-S, es té també constància que va ser usat algun tipus d'esprai per retenir els passatgers a la cabina de primera classe. Així mateix, es va amenaçar amb la presència d'una bomba en tres dels avions, no va ser així en l'American Airlines 77. Segons les conclusions d'aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS