Alucinaciones en el sueño

Páginas: 2 (402 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2011
LAS ALUCINACIONES DEL SUEÑO

Punts a tractar:

-Tots tenim somnis, però la majoria no els recordem, tot i que són molt gràfics:
El període en que podem tenir records d’un somni s’acaba moltràpidament. Si ens despertem durant el somni REM (rapid eye movement) gairebé sempre recordarem coses del somni. Però si ens despertem poc després, difícilment tindrem records del mateix.

-Els estatsdels somnis es poden mesurar per l’activitat cerebral i pel moviment dels ulls:
Durant un somni, l’activitat cerebral no és la mateixa que quan estem desperts ja que tenim el cos adormit i els únicsque es mouen són els nostres ulls. El somni en que els ulls es mouen de pressa tot i estar les parpelles baixades s’anomena REM (rapid eye movement).

-Els somnis no representen la realitat:
Tot iaixí, les imatges que veiem ens fan experimentar sensacions que semblen reals i per això molta gent creu estar vivint allò que veu fins que es desperta i s’adona de quina és la veritable realitat.També hi ha somnis que s’allunyen tant de la realitat que directament no ens pensem que ho siguin.

ALUCINACIONES EN LOS CUERDOS

Punts a tractar:

-La creativitat del nostre cervell:
Encara que noestiguem dormint, el nostre cervell pot arribar a produir imatges fictícies dignes de ser incloses en un somni. És per aquesta raó per la que s’han arribat a fer molts estudis en referència a lapossibilitat de l’existència de certs poders mentals en individus que tenen al·lucinacions.

-No és el mateix una al·lucinació que una il·lusió:
El que interessava a l’hora de realitzar els estudisesmentats era l’al·lucinació en sí, és a dir, la visió espontània d’alguna cosa fora de la realitat, per part de l’individu. La il·lusió en canvi, no és més que una mala interpretació de la realitat quetenim al voltant, ja sigui per un efecte visual o per qualsevol altre procés.

Conclusió:
El cervell, per dir-ho d’alguna manera, ens enganya o fa interpretacions errònies de la realitat que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alucinaciones
  • La alucinaciones
  • alucinaciones
  • Alucinaciones
  • alucinaciones
  • Alucinaciones
  • Alucinaciones
  • alucin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS