AMADEUS MOZART

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013



Homer és l’autor de les obres literàries més antigues conegudes a Europa: els poemes orals. S'ha especulat també que Homer fos un aede.
Els antics grecs creien, en general, que Homer va serun personatge històric, però alguns erudits moderns són escèptics en aquesta qüestió: G.S. Kirk en el sentit que "l'antiguitat no sabien res definitiu sobre la vida i la personalitat d'Homer.Representa el consens general. Alguns estudiosos creuen que els poemes mateixos, de manera manifesta, representen la culminació de molts segles de narració oral on es van desenvolupar "fórmules", sistemes decomposició poètica per la qual cosa, segons Martin West, "Homer" "no és el nom d'un poeta històric sinó un nom fictici o construït.
La data de l'existència d'Homer va ser controvertida enl'antiguitat i no ho és menys al dia d'avui. Herodót diu que Homer va viure 400 anys abans del seu temps, i aquesta referència situaria la seva vida al voltant del 850 aC, però altres fonts antigues van donardades molt més a prop de la suposada època de la guerra de Troia. La data de la Guerra de Troia va ser determinat el 1194-1184 aC per Eratòstenes, que es va esforçar per establir una cronologia delsesdeveniments científics i d'aquesta data, perquè està guanyant el suport de les recents investigacions arqueològiques.
Per als especialistes moderns, "la data d’Homer " es refereix tant a la data decreació dels poemes com a la vida del personatge en concret. Durant les darreres dècades, alguns investigadors han advocat per una data ja al segle VII aC.
La seva obra més reconeguda i famosa es elCicle èpic:
El Cicle èpic és un grup de poemes originàriament independents, i compostos amb posterioritat a la llíada  i a L’odissea, si bé no hi ha dubte que els seus autors remodelen en moltesocasions sagues molt més antigues. La intenció dels seus creadors era cobrir les llacunes de les històries contades per Homer. Aquests poemes independents foren ingerint-se en un conjunt, amb la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amadeus mozart
  • Wolfgang amadeus mozart
  • Wolfgang amadeus mozart
  • Brindis ,de Wolfgang Amadeus Mozart
  • Pelicula Amadeus Mozart
  • wolfgang amadeus mozart
  • Wolfgang Amadeus Mozart
  • Película Amadeus Mozart

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS