amaericana

Páginas: 2 (454 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
PRESENTACIÓ DE TREBALLS ESCRITS
1. Cal confeccionar el dossier amb fulls blancs (o reciclats) de mida DIN-A4.
2. Els dossiers han de tenir una coberta on figuri el títol, i a la part inferiordreta, els noms i cognoms de l’alumne (autor/a), la matèria, el curs, el grup, la data, i el nom i cognoms del professor de la matèria.
3. Els fulls del dossier poden estar escrits per les dues cares ical deixar uns marges mínims en blanc: de 3 cm per l’esquerra, i 2 cm per la part superior, inferior i dreta.
4. En els dossiers hi haurà 3 tipus d’activitats: a) apunts de classe, b) exercicis (esre­co­­­­­ma­na que la pregunta s’escrigui amb color diferent de la resposta), i c) pràctiques.
5. Al començament de cada activitat s’ha de posar un títol amb la referència del tema que s’estàtreballant. Cada unitat s’ha de començar en un full apart.
6. Les activitats del dossier han d’estar escrites en tinta (blau o negre), mai en llapis, només s’acceptarà en el cas dels dibuixos. El colorvermell queda reservat per als professors, i el verd per a les correccions de l’alumne.
7. S’han de presentar els treballs amb lletra clara i sense ratllades. Les línies del text han d’estar rectes (podeuutilitzar una pauta a principi de curs).
8. Per confeccionar el dossier, cal intercalar amb el mateix ordre que es treballa a classe, les diferents activitats (fotocòpies lliurades, apunts declasse...), menys les pràctiquesi, que aniran totes juntes al final de la unitat. Heu de numerar tots els fulls del dossier. En el cas que es lliurin fotocòpies numerades cal esborrar el número amb ellíquid corrector, i numerar el full segons el lloc que li correspon dins del dossier.
9. A la primera pàgina del dossier cal col·locar l’índex, on cal indicar els temes que conté, amb els subapartats mésimportants, a la part esquerra. El número de full on es troben aquests temes s’escriurà al marge dret. En el cas que el tema ocupi més d’una pàgina, només cal indicar el número de la primera.
10....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Linea De Tiempo Independencia Amaericana
  • Evolucion cultural de los grupos indigenas amaericanos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS