Amenaças Nestle

Páginas: 2 (423 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2014
Amenaces
Nestlé al ser una important empresa multinacional té una gran competència mundial. Això fa que tingui un seguit de amenaces externes de l' entorn.
El món es troba en constant canvi. Lagran inestabilitat política fa que sempre hi hagin noves legislacions, i per tant les empreses tenen que demostrar una bona adaptabilitat. La pujada d'impostos també afecta en gran consideració.
Lagran inestabilitat social i econòmica que estem visquen fa que nomes les grans empreses amb una gran capacitat competidora aconsegueixen estar en lo mes alt en aquests temps difícils.
Una granamenaça es la forta competència dels països de la UE, amb els seus reduïts preus. També la creació de noves empreses dedicades al mateix que nosaltres, amb un àmbit d'actuació provincial o regional, iamb una alta tecnologia i qualitat del producte final.
També és te que tenir en compte la competència directe. Ja que aquestes no plagin els nostres productes, ni estenguin difamacions falses iperjudicials sobre els nostres productes o les nostres maneres de fer.
Amenaces informàtiques: En l'actualitat tot va informatitzat. És a dir tota la informació, estratègies, etc.. esta emmagatzemat alsistema de dades. També les transaccions de pagaments, comandes es fa via on-line. Per tant és te que tenir un gran control del sistema antivirus, ja que els virus són la amenaça mes estesa.Nestlé també pot tenir decisions de incertesa que afectin a les ventes. Sobretot en malalties dels animals. Ja que afecten als seus productes i en la opinió dels consumidors.
La principal amenaça son elssegments compartits amb els consumidors. I la gran innovació tecnològica en el camp de la producció. Les empreses ja consolidades també son una gran amenaça per la fidelitat dels seus clients, iaixò fa que Nestlé tingui que escalar posicions. Danone tenia una posició establerta en la direcció del mercat del iogurt a França, i els consumidors preferien el gust de Danone. Nestlé també té una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nestle
  • Nestle
  • Nestle
  • Nestle
  • Nestle
  • Nestle
  • Nestl
  • Nestle

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS