American History X

Páginas: 5 (1164 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2013
1. Busca la definició d’aquests conceptes relacionats amb la pel·lícula:
- Antisemitisme: L'antisemitisme és la mania o el prejudici que és té cap als jueus com a grup religiós i racial , el qual es manifesta com a odi cap a un individu de manera violenta. La ideologia del nazisme d'Adolf Hitler va ser l'exemple extrem de l'antisemitisme, la qual va dur al genocidi conegut com a Holocaustdels jueus europeus al segle XX.
- Xenofòbia: és el rebuig cap a persones o cultures diferents, o considerades com a estrangeres.
- Racisme: Doctrina que exalta la superioritat de la pròpia raça davant les altres, basant-se en caràcters biològics.
- Islamofòbia: és una manifestació de xenofòbia envers els musulmans, o bé cap a la religió de l'islam.
- Redempció: Alliberament per mitjà d'unrescat de la condició de pecat, d'infelicitat, de sofriment i de mort .

2. Creus que es neix racista o que s’aprèn a ser-ho? Per quins motius creus que algú es pot tornar racista? Raona-ho:
Jo crec que no es neix racista , crec que s'aprèn a ser -ho , perquè les persones no neixem amb unes ideologies concretes sinó que aaquestes ideologies les aprenem a partir de l'educació que ensproporcionen els pares , la televisió i la societat en general .
Com per exemple el protagonista d'aquest film , al principi de la pel·lícula podem veure que és un noi que no té res encontra dels negres , al contrari llegeix un llibre i li agrada però el seu pare no li agrada i li diu que es dolent ,això fa que Derek canvi de pensaments i comenci a odiar a els negres.

3. Creus que la immigració podriaser una causa de la formació d’aquests grups racistes? Raona-ho:
Crec que si té a veure perquè no nomès els que no són imigrants i són blancs són racistes sinó que els imigrants que venen de fora també ho són . Aleshores com totes dues bandes són racistes sempre hi ha conflictes entre les dues bandes. Crec que la imigració podria ser un factor del racisme però nomès si aquest també són racistes.

4. Per quin/s motiu/s esdevé racista el protagonista de la pel·lícula? Al principi Derek comenta entusiasmat a taula quan estudiava a la universitat un llibre sobre un noi afroamericà. Argumenta-ho:
El protagonista , Derek al principi de la pel·lícula podem com comenta a taula un llibre sobre un afroamericà , comenta que li agrada i que li sembla interessant però el seu pare no li agrada ili diu que els afroamericans són dolents per la societat , això fa que Derek canvii d'opinió respecte els negres i comenci a odiarlos però no és fins el moment que uns negres maten al seu pare que esdevé racista.

5. Què li proposa el director de l’escola a Danny per poder seguir estudiant?
El director li proposa a en Danny escriure una altre redació , ja que la que havia fet era del'holocaust i el director li semblaba bé , on expliqués la vida del seu germà , que li va passar, perquè es va tornar racista , com va arribar a el punt de matar , etc.
El director ho fa perquè en Danny s'annadoni de que no ha de seguir ni adorar al seu germà perquè acabarà com ell , en la presó i en una constant lluita vers els racistes i els negres.

6. Què sent Danny pel seu germà Derek?
En Dannysent admiració vers el seu germà perquè creu que és molt valent , ja que va lluitar contra els negres que li robaren el coche i que volien matar-lo . Com en Derek era el que manava en el grup dels racistes i tothom l'adorava en Danny creia que el que feia el seu germà era bo i que havia de seguirlo , perquè al no tenir pare en Derek el seu germà gran passa a ser el seu exemple a seguir .
7.Derek canvia a la presó. Com? Que el fa canviar? Raona-ho:
La estancia de Derek a la presó el fa canviar perquè al principi el marginen , ja que és el nou de la presó i ell en veure que estava sol va demostrar el seu racisme per així poder encaixar en el grup dels racistes que hi havien dintre de la presó i aconsegueix entrar en el grup . En Derek ja tenia un grup i no estava sol però aleshores...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • American history x
  • American History X
  • american history X hipotesis
  • Informe American History X
  • American History X Trabajo
  • American history X
  • American history x
  • American History X

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS