Amics de mort

Páginas: 3 (562 palabras) Publicado: 29 de julio de 2013
·Descriu la relació que hi ha entre el pare i la mare d’en Max. Després, analitza el paper de la mare d’en Max en el si de la família. ( Procura raonar i justificar tot allò que escriguis).

Elspares del Max eren una parella ben avinguda, el problema és que el pare es passava moltes hores fora de casa ja que tenia un alt càrrec d’Hisenda i es tenia que passar el dia treballant o en reunionsamb diversos operadors. La mare estava farta de que el seu marit treballes i ella es passava les hores a casa, quedant amb les amigues o amb massatgistes, ja que amb el salari del seu marit ja entenien prou per a viure i bé. La relació que tenien els pares no era molt unida sino que nomes es veien a la nit a l’hora del sopa que era l’únic moment que es seien tots i feien petites avaluacions sobreel dia, encara que a vegades la Carlota no i era o el pare tenia que treballa fins tard i no podia venir a sopar.

La mare era la que ficava ordre cada dia a casa, ja que era la que passava méshores amb en Max i la Carlota. La relació que tenien la mare i la Carlota no era molt bona perquè des de que sabia ajuntat amb l’Albert que a la mare no li feia massa el pes, a més la seva economia erainferior que la de la família d’en Max i encara li agradava menys l’idea de que anessin a viure junts perquè no tindrien suficients estalvis i els pares de la Carlota ho tindrien que pagar tot.·Tot fent un redactat de 150 mots, explica quin tros de la novel·la t’ha semblat més interessant i quin menys.

Amics de mort es una novel·la d’intriga que ens parla d’un noi anomenatMax. Al principi de la lectura el protagonista explica que el seu millor amic es segrestat. Durant l’historia ens va mostrant els passos que segueix en Max per poder trobar en Dani el seu millor amic.Després de seguir vàries pistes juntament amb l’inspector Lloberes, la Berta i el comte Arnau, acaben fent que trobin en Dani i descobrint l’organitzador de tot el segrest, el pare.
La part que menys...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amics a mort
  • La mort
  • la mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Xocs de la mort
  • Vacanses de mort
  • La Mort: Una Aurora.
  • Curriculum morten

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS