Amics a mort

Páginas: 18 (4257 palabras) Publicado: 23 de abril de 2013
TREBALL DEL LLIBRE DE LECTURA
AMICS DE MORT

RECENSIÓ:
En Max s’assabenta del segrest del seu amic Dani pel telenotícies del matí, després dels crits ansiosos de la Felipa, la criada. A l’informatiu, apareix el pare d’en Dani, l’Alfons Ramis, amb la seva companya, una artista rossa. En Max rep una trucada d’en Dani on li diu que no vagi al liceu i que recordi les paraules Dow Jones.
La mared’en Max va a casa la mare biològica d’en Dani, per tal de consolar-la. El noi es queda amb la Felipa a casa, i ve un policia amb el nom d’Hilari Pena Berril, qui li fa unes quantes preguntes. Quan arriba el pare i el policia ja no hi és, el pare truca a comissaria demanant per l’Hilari Pena i li diuen que no n’hi ha cap.
L’endemà, en Max és bombardejat de preguntes al entrar al liceu. A l’horadel pati, l’interroga la policia de veritat i s’interessa sobre l’amistat que tenia amb en Dani. Dow Jones és l’indicador de la borsa als Estats Units.
El dia del segrest del dia havia arribat propaganda que la Felipa s’havia deixat. Era sobre la discoteca Xiringuetti, en la qual ell i en Dani ja havien estat.
** CAPÍTOL III - LA BORSA I LA VIDA **
Max no va al Liceu fins el dia següent; ontothom només arribar li comença a fer preguntes sobre l'ocorres els dies anteriors. Max no es troba bé entre els seus companys quan només li fan preguntes respecte aquell tema. En el temps del pati un policia l'interroga, li fa preguntes damunt la seva amistat amb en Dani.
Max arriba a casa i comença a tenir pistes damunt Daw Jones, el nom que Dani va dir a nen Max perquè cerqués informació. Apartir d'aquí Max comença amb les seves pròpies investigacions.
** CAPÍTOL IV - TERRA DE NINGÚ **
Max rebé una propaganda d'una discoteca, a la qual ells dos, els dos amics, avien anat feia temps, on pinxava un amic del judo, en Quico Montilla. La discoteca rebia el nom de Xiringuetti. Per els dos amics aquella discoteca era diferent a les de costum. Allà conegueren a la germana de Quico, na LiliMarlene on també per desgracia per ells van conèixer al seu novio, en Nani Zambuco, que gràcies a ell tingueren una baralla, a la qual va quedar implicada tota la gent de la discoteca, tothom es barallava allà dintre; encara que Max i Dani van follir amb na Lili però encara va ser pitjor al carrer ja que trobaren una panda d'al·lots que els hi volien pegar i Max en defensa propi va mal ferir a undels al·lots que els estaven atacant. Dies mes tard en Nani els va citar i els hi contar el que la família de l'al·lot ferit demanava per que aquest assumpte no anés a mans de la policia, eren molts de diners i encara mes si moria; però Max i Dani no van fer res al respecte.
** PAPÍTOL V - CRISI I CONFIANÇA **
Dani i Max no segueixen el pla que els hi proposar en Nani i tampoc es presenten a lacita en que havien de donar tot el que els hi demanaven. Nani els telefonar per saber que passava i els amenaçar de que el pròxim pic es presentessin encara que no tinguessin res del demanat. Encara que un altre cop els dos amics tampoc es presentaren, però tampoc van rebre una telefonada d'en Nani, cosa que els estranyava. Max segueix la seva investigació i es dirigeix a la discoteca on demana pelsenyor Makoki, al qual no sap res del Nani ni de ningú. L'Alex, el policia l'havia seguit fins el local. El policia el va treure d'allà dintre i convidà a nen Max a prendre alguna cosa amb el fi de que li contés tot l'ocorregut abans del segrest. Al principi en Max no deia res d'interès per el policia però en veure que el policia no l'ajudaria si ell no li contava la veritat va decidir contar-litot des de el principi fins el final, inclòs el pacte i les telefonades d'en Dani el dia del segrest.
** CAPÍTOL VI - EL PITJOR FRACÀS ÉS L'EXIT **
Max després d'aquella confessió es sentia tranquil per una banda per el gran alliberament que havia fet però d'altra banda no es trobava bé ja que havia per haver contat el pacte que tenien ell i el seu amic. Quan arribar a casa hi havia gent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amics de mort
  • La mort
  • la mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Xocs de la mort
  • Vacanses de mort
  • La Mort: Una Aurora.
  • Curriculum morten

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS