Amor Immortal

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 10 de julio de 2012
Les bases filosófiques de Sumerhill són naturalistes ja que partia de la idea de la confiança de la naturalesa del nen (l’infant és bo per naturalesa) són els adults quecorrompen a l’infant i per tant aquests adults estan impossibilitats per educar ja que el corrompen.
Les bases psicològiques de Summerhill és la llibertat entesa com fer el que un volsense que no interfereixi en la llibertat dels demés.Aquesta llibertat està relacionada amb l’amor i distanciada de la por.
La llibertat necesita autonomia i autoregulació(autonomia entés com a llibertat viure llirement sense cap autoritat exterior) i aquesta autoritat formal és sustituida per l’autogovern.
Hi ha una superssió total del càstig i unarelació d’amor fraternal entre mestre i alumne.
Respecte les bases sociològiques de Sumerhill no h veig cap contingut perquè l’infant es pugui convertir-se en individu integrattal i com reflexe l’apartat dels renecs on a l’escola estan permemsos però quan l’alumne de Summerhill és relaciona amb altres infants de fora l’escola els pares d’aquests no elpermeten jugar amb ells ja que no volen que estiguin al costat d’infants que diuen insults.
Neil creu que la metodologi no es tan important com l’ambient del centre, perquèlespersones acabem aprenent conceptes independentment de les metodologies educatives però les emocions estan fortament influenciades per l’ambient i aquestes determinaran comserà lapersona adulta.
En resum podriem dir que a Summerhill no hi ha un currículum l’aprenentatge es fruit de l’activitat voluntària de l’alumnes, del seu interés.Cada alumne esresponsable de la seva pròpia educació ja que decideix quan,comquè estudia.A més no hi han exàmens,excepte els que l’estat exigiex o els necesaris per ingresar a la universitat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • My immortal
  • MY IMMORTAL
  • The immortal
  • Immortalidad
  • Immortal
  • Amor Amor Amor
  • Amor, Amor y Amor
  • amor amor amor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS