Ampa

Páginas: 2 (395 palabras) Publicado: 28 de abril de 2015
La importància de l’escola a la societat
El pare Manyanet de les corts celebra els 50 anys d’estada al barri. L’escola és un bé de caràcter social i educatiu absolutament necessari en una societatdesenvolupada com la nostra.
A l’escola ademés de ser impartides les assignatures curriculars també es compleix una funció social a l'hora de formar als seus alumnes com a persones, de donar-ls-hi unsvalors necessaris en els ciutadans del futur. L’escola és l’agent socialitzador per excel·lència dins d'una comunitat, sense oblidar la labor familiar que a la congregació de la sagrada família tambété una funció vital. A l’escola és on passen la major part del temps els nens i els adolescents i s’impregnen dels valors culturals que els dirigents volen transmetre, i allà és on entra lacongregació de la sagrada família, des de on abasteixen a la nostre escola una gran quantitat de persones excel·lentment formada, però sobretot, grans psicopedagogs. A l’escola és on concurreixen els nostresfuturs ciutadans, aquells que han d’aixecar el païs en alguns anys, i per això(repeteixo) l’escola compleix el rol de formar-los integralment, aportant coneixements i habilitats, intel·lectuals ifísiques, socials i morals; per tal que la societat del futur s’enriqueixi d’aquestes persones. I no menys important, ens formen en la cultura cristiana, aquesta és la que dirigeix l’ensenyament al Manyanet,que ens aporta els valors correctes i necessaris per completar l'anteriorment formació integral.
El Manyanet va construir l’escola pare Manyanet de les corts ja fa 50 anys, vitalitzant un barrigairebé desert en aquells temps. El fet de construir allà una escola va fer molt més que donar un lloc on les seves famílies podien portar els nens, va portar la gent, aquella escola es va convertir en elcentre neuràlgic del barri portant comercis, serveis i famílies al barri.
Sóc alumne del Manyanet, des de fa 15 anys. Com ja he comentat, el Manyanet m’ha aportat molt més que simples ensenyances,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ampa
  • AMPA
  • Ampa
  • AMPA
  • Ampa
  • Ampa
  • mecanica ampa
  • Mapa/Ampa Hta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS