Amy Winehouse Y Las Addiciones

Páginas: 8 (1831 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
BIOGRAFIA
Amy Winehouse va néixer el 14 de setembre de 1983 a Londres, en una família jueva. Vivia amb la seva mare, Janis, farmacèutica, i el seu pare, Mitchell, taxista, el seu germà major, Alex.
Quan tenia nou anys, els seus pares es van separar mai va haver-hi discussions a casa. El motiu de la separació va ser que ell tenia una doble vida amb una altra dona. Amy estava molt unida al seupare i, auquesta separació li va afectar molt.
Als 12 anys, va aconseguir una prova en una de les escoles de teatre més prestigioses de Londres, Sylvia Young Theatre School, i va aconseguir que li donessin una beca. Però la van expulsar tres anys després per no treure’s un pírcing del nas. En classe, era molt grollera, tot i així la dir ectora de l’escola assegura que el seu problema era lafalta de concentració “Era molt llesta, tant que decidim passar-la un curs per davant de la seva edat amb l'esperança que se sentís més motivada”, “Però en lloc d'això, s'avorria, encara que no en anglès, una classe que adorava”. A Li encantava escriure, però li van confiscar algun text per contenir paraulotes.
Després d'aquesta escola, Amy va anar a una escola de noies. Poc després d'aprovar elsseus exàmens, una companyia de discos es va fixar en ella. El seu primer àlbum, Frank, va sortir a l'octubre de 2003. Aquest mateix any, a la seva mare li van diagnosticar una malaltia degenerativa, esclerosi múltiple, però començà a separar-se de ella.
Amy va batre rècords en els Premis Grammy. Va aconseguir sis Grammys. Entre ells estan tres dels més prestigiosos: millor nou artista, millor discde l'any i millor cançó de l'any.
Amy Winehouse va començar el seu ascens al món de la música i el seu descens al de la droga.
En diverses entrevistes, ha admès tenir problemes de depressions, drogues i trastorns de alimentació. En 2005, va passar per un període de consum de drogues fortes, violents canvis d'humor i pèrdua de pes. A l'agost de 2007, va cancel·lar una sèrie de espectacles enel Regne Unit i Europa, excusant-se en l'esgotament i la malaltia. Va ser hospitalitzada i es va diagnosticar una sobredosi d'heroïna, èxtasi , cocaïna, ketamina i alcohol.
A l'octubre de 2007, va ser descoberta juntament amb el seu ex-marit, consumint marihuana en un hotel. El 2 de desembre de 2007, van aparèixer les imatges de la cantant a al carrer davant la seva casa en hores de la matinada,descalça i vestida només amb un sostenidor i uns texans. Al gener de 2008, va ser difós un vídeo on s'observa a l’artista fumant crack. Dies després la seva companyia discogràfica va anunciar que ingressaria a un centre de desintoxicació, per pròpia voluntat, per contrarestar la seva addicció.
Al maig, va ser citada per la policia de Londres en relació al vídeo per delictes de drogues.
Almaig de 2008, Amy va participar del festival Rock in Rio III, a la ciutat de Lisboa. Després de mitja hora de retard i aclamació dels seus fans, la cantant, per sopresa del públic, va pujar a l'escenari èbria. A l'abril de 2009, la cantant va ser captada corrent nua per les instal·lacions de l'hotel on s'allotjava a la illa del Carib de Saint Lucia. En aquest mateix mes va ser absolta d'unaacusació per lesions contra una fan que es va apropar a demanar-li un autògraf. A l'agost de 2010, va ofendre al rei dels Zulus, en el discurs que aquest donava en un nou restaurant de temàtica "Shaka Zulu", ja que amés a més d'arribar tard,estava borratxa i es va quedar dormida durant el discurs deL rei.

Opinió
És clar que la lletra de la cançó “Rehab” té a veure amb la seva vida. La cançó parlad’una noia que tenia problemes anímics, de drogues, etc. La seva família volia que ingresses en un clínica de rehabilitació, però ella es negava perquè creia que perdria el temps.
És la situació de Amy Winehouse. Una noia amb molts problemes (drogues i alcohol) però que mai ha estat disposta a ingressar a una clínica de desintoxicació, encara que ho va fer un cop, no ha valgut de res, perquè...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amy Winehouse
  • Amy Winehouse
  • Amy Winehouse
  • Amy Winehouse
  • AMY WINEHOUSE
  • amy winehouse
  • AMY WINEHOUSE
  • Amy Winehouse Biografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS