Amèrica

Páginas: 3 (555 palabras) Publicado: 17 de enero de 2013
AMÈRICA:
Amèrica, també anomenat el Nou Món, és un dels continents de la Terra. Limita al nord amb l'oceà Glacial Àrtic, a l'est amb l'Atlàntic i a l'oest amb el Pacífic. A l'extrem nord-oest,l'estret de Bering la separa d'Àsia. L'Amèrica del Nord i Central està separada de Sud-Amèrica per l'istme de Panamà. Està format per dos subcontinents Amèrica del Nord i Amèrica del Sud, units perl'istme d'Amèrica Central.
SUPERFÍCIE: 39.937.064 km 2
POBLACIÓ: 841.294.000 h aprox.

CLIMA:

















VEGETACIÓ D’AMÈRICA:
ADVOCAT:
Es el fruit de l’alvocater un arbre de lafamília de les Lauráceas, el seu fruit pot arribar a pesar 2Kg. Es originari d’Amèrica central (Mèxic) on es conreava abans de l’arribada dels espanyols. La propietat principal es la seva riquesa ambgreixos.

CACAU:
És un arbre de la família de les esterculiàcies propi de l'Amèrica tropical i actualment molt cultivat al tròpic. Es fa servir per fer xocolata, per denominar el cacau en pols,la pols seca que s'obté molent els grans i extraient-ne la mantega de cacau.

CACAUET:
És una espècie de la família de les Fabaceae originària de Sud-Amèrica però conreada en llocs relativamentcàlids de tot el món. La Planta fa de 30 a 50 cm d'alçada, les fulles són compostes alternes, les flors de 2 a 4 cm de color groc amb venes vermelloses.



MONUMENTS PRINCIPASLS:

ESTÀTUA DE LALLIBERTAT:
És un dels monuments més famosos de Nova York, dels Estats Units i d'arreu del món. Està situada a Nova York, sobre la petita illa de Liberty Island (Illa de la Llibertat), al sud-est deManhattan, a la desembocadura del riu Hudson i a prop de l'illa Elis. Va ser un obsequi de França al segle XIX per la celebració del centenari de la independència dels Estats Units i un signe d'amistatentre les dues nacions, i va ser inaugurada el 28 d'octubre de 1886 amb la presència del president d'aquella època dels Estat Units Grover Cleveland. El monument es va convertir en un símbol de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • America
  • America
  • America
  • America
  • america
  • america
  • America
  • america

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS