Anàlisi De La Empresa Lu

Páginas: 20 (4967 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2011
ÍNDEX
Presentació i historia 3
Les raons del seu èxit 4
Productes de LU 5
Punts de venda 8
Publicitat 12
Promocions 17
Màrqueting directe 19
Investigació de mercats 19
Llançament del producte 20
D.A.F.O. 21
Aportació personal 25

Presentació i història
La història de Lefevre-Utile, LU, està plena tant de productes nous, com d'innovacions gràfiquesque han estat sens dubte una de les característiques claus d'aquesta empresa, fundada en Nantes al 1846, i que ha sabut adaptar la seva producció i imatge a les tendències estètiques dominants de cada període, tenint sempre els millors ingredients com basa principal per a poder oferir al consumidor productes de gran qualitat.
LU és va crear quan Monsieur LeFèvre, un forner, casat amb MademoiselleUtile, comencen a crear junts varietats de galetes pel seu forn. Des de el començament, el matrimoni va començar a distingir les caixes de galetes amb les seves inicials, LU, per diferenciar-se de qualsevol copia i tindre un segell de qualitat en tots els seus productes reconeguts per tots.
Potser perquè cada galeta es com una petita obra d’art, els artesans de LU van començar a contractarartistes per que fessin els dissenys dels seus paquets, així com els cartells anunciant les seves petites obres. Aquest cartells, es van convertir en valuoses series col·leccionables.
La història segueix, i en 1980 es va crear un dels icones de la insígnia LU, el petit escolar, Petit Ecólier, que ha sigut durant molts anys la galeta preferida per tots els amants tant de galetes com del xocolata.
Ides de 1846 fins avui, LU no ha parat d’investigar, usar els millors ingredients en les seves creacions per poder oferir un producte de la més alta qualitat pels seus exigents consumidors.
La companyia LU va començar a comercialitzar les seves galetes en el nostre país en l’any 1972, inaugurant una fabrica en Granollers per produir les celebres Principe. En 1980 es va crear la marca LU, i sis anysmés tard s’incorpora a la divisió de galetes del grup internacional DANONE. Tot i que actualment LU pertany a la empresa KRAFT.
LU és la segona empresa líder de galetes en el mercat espanyol. Actualment l’empresa compta amb uns 420 treballadors distribuïts en dos fabriques (de galetes a Granollers, i de pa en la Roca), unes oficines centrals en Barcelona i una xarxa comercial.
Igualment, perraons estratègiques s’han separat els centres de decisió dels de producció. Actualment, les oficines centrals es troben en el centre de Barcelona el que facilita la relació com proveïdors i clients.

Les raons del seu èxit
Són moltes les raons que hi ha darrera d l’èxit de LU. Entre totes elles, podríem destacar el fet que LU sempre ha mantingut una constant tendència innovadora, llançant almercat marques que en el seu dia van considerar molt trencadores com Principe, Principe Estrellas, Petit Ecolier, Pim’s, Mikado o Tuc i que segueixen estant entre les galetes més reconegudes pels consumidors espanyols.
Totes han sigut maques que han fet arribar al mercat productes amb un indiscutible èxit i amb una clara unicitat que fan que siguin únics i tinguin un sabor inimitable.
Entre toteselles, Principe Rellenas segueix sent un pilar de la marca LU sent la galeta més consumida i venuda en Espanya, estant al teu costat des de 35 anys.
A més de la innovació, podríem considerar moltes altres raons per l’èxit de LU, entre elles la cura màxima dels seus ingredients i materials; el treball solament amb els millors proveïdors per tindre un producte final exquisit, el manteniment delssectors de la producció i l’adaptació als gustos del consumidor en cada moment, a més de ser una marca que és més que una marca.
LU es un segell de qualitat que garanteix que tots els seus productes estan fets amb la màxima cura i qualitat, i això es tradueix en l’obtenció dels millors productes amb el millor sabor.
No només s’ha modernitzat amb el llançament de nous productes sinó també amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisi Critico Empresa Sonic
  • ANALISI Y DESARROLO DE EMPRESA
  • Analisi Como Realizar Un Pest De Una Empresa
  • Lu
  • Progeria Lu Lu
  • Analisi Foda Empresa Bisuteria
  • analisi dofa de una empresa
  • Anàlisi d'una empresa: ABERTIS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS