Anàlisi d'un anunci de coca-cola

Páginas: 12 (2769 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2014
INTRODUCCIÓ
Coca Cola és una de les mes marques mes reconegudes i volgudes de la història, des de la seua creació l'any 1886 s'ha trobat situat en el primer llocs del mercat de gasoses o sodes. Gran part d'aquest èxit es deu a la inversió que la companyia realitza en la seua “Publicitat”.
Fantàstic, colorit, familiar, amigable, divertit, fresc, moviment, jove, energia, són algunes de lespercepcions que tenim al interactúar amb qualsevol missatge publicitari de Coca Cola.
El 8 de maig de 1886 va ser on va començar tot, Jhon Pemberton va vendre la seua primera beguda de Coca-cola en una font de soda en la farmàcia de Jacob a Atlanta. Posteriorment va publicar el primer anunci de Coca-cola en l'Atlanta Journal.
El primer anunci de Coca Cola en el periòdic va mostrar per primera vegadael lema de la companyia: “Deliciós! Refrescant! Estimulant! Vigorizant!
Aquest anunci que vaig a analitzar és el guanyador en el concurs internacional de vídeos per a Coca-cola Singapur. 

En aquest anunci apareix el marqueting emocional que s’utilitza molt en el segle XXI, ja que la compra d’un producte és el resultat d'una emoció. Un impacte publicitari que aconseguisca generar emoció en unpotencial client, precipitarà la seua decisició de compra.
El màrqueting emocional és aquest que es dissenya específicament per a les emocions i per a generar emocions i utilitza principalment 3 estratègies:
-Potenciar els atributs del producte mitjançant imatges o evocacions conceptuals que
reforcen el missatge principal dels mateixos.
- Actuar com a beneficiosos en si mateixos pel seucapaciteu emotiva immediata, relacionant així el producte directament amb la sensació de consumir-ho.
- Influir directament en les seues actituds, en evocar sensacions d'identificació.
El Màrqueting emocional, introdueix les emocions com a elements estratègics dins de les seues campanyes i ho fa de dues formes:
-Utilitzant-la com un mitjà:
Es tracta d'aquella publicitat creada per a obtenir unaresposta en l'usuari de caràcter cognitiu, amb la finalitat de potenciar la notorietat de la marca.
Solen ser campanyes agressives, que no passen desapercebudes i que cerquen l'impacte a través de l'emoció, utilitzant-la com un reclam per a atraure al publique objectiu.
-Utilitzant-la com una fi:
Una publicitat dissenyada amb l'objectiu que les emocions que provoca transformen l'experiència delconsum del producte. Es coneix com a "transformadora" i el seu objectiu és que les emocions suscitades en el publique passen a formar part dels atributs del propi.
 Com a resum:
Publicitat utilitzada
Cognitiva
Notorietat de la marca
Com a fi
Afectiva
Actitut hacia la marca

 COHERÈNCIA

Fent referència al tema el definiria com: L'anunci parla de les coses que fem per primera vegada i quemai es tard per a fer-les.

Hem disposse a fer un breu resum de l'espot:
L'anunci l'empresa patrocinadora del qual és Coca-cola ens explica una petita història d'un home que viu en un poble de la província de Conca i mai ha vist la mar. De sobte apareixen dues persones a causa d'una trucada de telèfon de la seua neboda i l'ancià protagonista. Aquest no coneixia als joves i els va ensenyar elseu poble, com havia viscut tota la seua vida, era un home humil que mai haguera imaginat veure gens del que li anaven a mostrar aquests estranys. I van començar l'aventura de viatjar fins a València perquè coneguera la mar i el luxe d'un hotel de 5 estels. L'agraïment de l'home als dos jóvens era molt gran. Quan va arribar a la platja va agafar una Coca-cola i va pensar que havia sigut com unsomni.

Tractant l'estructura de l'anunci publicitari dir que compleix amb l'estructura típica formada amb una introducció, un cos i una conclusió. Com he comentat anteriorment en el resum, en la primera part el protagonista es presenta, explica la seua història, després realitza el viatge i conclou amb l'eslògan que para tots hi ha una primera vegada. Respecte a la progressió temàtica ens trobem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi D'Un Anunci Gràfic
  • ANÁLISIS ANUNCIO COCA COLA
  • analisis sobre anuncio de coca cola
  • Ficha Semiótica Anuncio De Coca-Cola
  • Analisi de coca-cola embonor
  • Analisis anuncio Coca-Cola
  • Analísi de anuncio
  • Analisi d'Un Personatge

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS