Anàlisi d'una obra. Gran Vía. Antonio López

Páginas: 4 (795 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015



ANÀLISI D'UNA OBRA

Gran Vía
Antonio LópezDavid Mora
Niub:16560552L.Pintura Grup 2b

1.Ubicació de l'artistaAntonio López (Tomelloso,Ciudad Real. 1936) va desenvolupar una gran vocació per al dibuix i per a la pintura des de petit. Es va formar al costat del seu oncle, el pintor Antonio López Torres.Durant la seva etapa universitària va tindre l'oportunitat de viatjar a Itàlia on va aprofundir en la pintura italiana del Renaixement. Des dels inicis ha estat influenciat per l'obra de Salvador Dalí yVelázquez dels quals agafa el gust per la realitat i el predomini del dibuix sobre la pintura.
La seva obra està inscrita dins del moviment artístic de l'hiperrealisme.La temporalitat i eldeteriorament d'allò material defineixen el seu estil. És un artista que intenta plasmar els aspectes més cotidians tractats amb un enorme detallisme fotogràfic.
La seva obra inclou diferents perspectives deMadrid, retrats dels seus familiars, objectes d'ús cotidià, o simplement elements de la natura. Els objectes i els esdeveniments de la vida ordinària són els que destaquen com els protagonistes delsseus quadres. Està considerat com el pare de l'escola hiperrealista espanyola i el seu estil ha influit en molts artistes.
És un dels pintors més importants del panorama internacional i ha obtingutgran quantitat de premis que inclouen el Premi Princep d'Astúries de les Arts o el Premi Velázquez de les arts plàstiques. Va vendre una de les seves obres a una subasta de Christie's a Londres per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi d'una obra musical
  • Analisi d'Un Personatge
  • Anàlisi D'Una Película: Germinal
  • Anàlisi d'un conflicte bèl·lic
  • Anàlisi D'Un Anunci Gràfic
  • Anàlisi d’un fiasco
  • anàlisi estadístic d'una notícia
  • gran vía

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS