Anàlisis de tres artícles científics

Páginas: 4 (931 palabras) Publicado: 22 de abril de 2013
ANÀLISIS DE TRES ARTÍCLES CIENTÍFICS

La música reactiva zonas del cerebro "apagadas" por el Parkinson
La musicoteràpia provoca millores significatives en les persones que pateixen Parkinson.Llegint l'article ens hem adonat que aquest no deixa molt clares quines són les millores que produeix la música i el cant en les persones de Parkinson. És per això que hem cercat els estudis citats en lanoticia original per saber de què tracten les millores.
El primer estudi anomenat Cantando por el placer de hacerlo, cantando por la esperanza, cantando por la cura, explica que les millores queproduexen el cant i la música en el pacients de Parkinson són a nivell d'estat d'ànim i de comunicació entre el pacient i doctors i pacient i familiars ja que millora la qualitat de la parla. 
En elsegon estudi anomenat ¿Cómo crea ritmos el cerebro? es parla de com la musicoteràpia pot millorar la pèrdua del ritme que és el que fa que els pacients de Parkinson tinguin un deteriorament delsmoviments. 
Mirant aquests estudis citats a la notícia hem vist que tant la hipòtesis com les afirmacions que es fan sobre aquesta tenen una base científica. 
La notícia també parla de múltiples estudis quemilloren la qualitat de vida del pacient. Per saber en quins àmbits concrets es produeix la millora hem fet una recerca i hem trobat el següent estudi:
Effects of music therapy on facial expressionof individuals with Parkinson’s disease: A pilot study.(Elefant, Lotan, Baker, Olver Skeie, 2012). Aquest estudi parla de la millora que produeix la musicoteràpia en l'expressió facial dels pacientsamb Parkinson. 
Tot i que en la notícia inicial es plantegen estudis que proposen millores poc específiques enfocades a millorar de manera general la qualitat de vida del pacient, en aquest últimarticle es proposa la musicoteràpia com una millora cap a un problema tan concret com és l'expressió facial dels pacients, potser aquesta seria una bona font per estudis successius. 
Playing sport...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis Tres Idiotas
  • Análisis de los tres cerditos
  • Análisis "Atraco a las tres"
  • Análisis de los tres idiotas, la pelicula
  • Analisis tres cordilleras
  • introducion de las tres aristocrasias y analisis
  • Analisis serie los tres caines
  • ANALISIS TRES FALLOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS