Análisis De Venda

Páginas: 2 (449 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
Anàlisi de Total Sauna per Carlos Párraga

Necessitats/Desitjos/Demandes
En relació al que necessiten els consumidors crec que volen per sobre de tot, comoditat, rapidesa i de fàcil accessibilitat(és a dir, una cosa econòmica i sense dificultat d’adquirir). Aquests tres conceptes són en els que em basaria per a realitzar un anunci del nostre producte, principalment.
Els desitjos, en aquestcas, són allò que ens agradaria tenir o agradaria ser mentre que les demandes és com voldríem que fos el trajecte des de que visualitzem el producte fins que el tenim, i quines són lescaracterístiques (dintre del que ofereix) que volem que tingui aquest producte.
Entès això, els clients desitgen obtenir aquell producte que han vist sobretot de forma ràpida, perquè com més temps passi més esreduirà el desig per aconseguir-ho. Per què volen aquest producte? perquè estan insatisfets amb el seu cos (en aquest cas) i aquell producte és “la solució”. A no ser que el desig per obtenir un cosperfecte sigui molt superior a cap altre desig, els consumidors no posaran molt d’esforç en buscar el producte i aquesta feina recau sobre els venedors (de fàcil accés).
A més, els consumidors escaracteritzen per ser molt exigents i els venedors s’han de plantejar que cada consumidor serà més exigent que l’anterior i que no hi ha més opcions. Per tant, els tres conceptes esmentats anteriorment(rapidesa, comoditat i accessibilitat) han d’aparèixer en el procés de comunicació d’inici.

El producte
En el nostre cas, aquest producte proporcionarà als consumidors una forma de gaudir d’un serveiel qual no és econòmic, és a dir, que poden fer-ho de forma molt econòmica a llarg termini i amb la possibilitat de fer altres coses mentre utilitzen aquest (mirar la tele, escoltar la ràdio,parlar...). Junt amb aquestes comoditats, el producte garanteix millorar la salut física dels consumidors i la seva autoestima. Apart, es pot guardar en espais petits i funciona amb electricitat així que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ANALISIS BOLIS MAS VENDIDOS
  • Análisis Del Artículo "Se Vende, Se Alquila, Se Desahucia"
  • Análisis De La Mejor Película Jamas Vendida.
  • Análisis del Caso Kindle vender todos los ebooks del mundo
  • Analisis como nos venden la moto
  • vendes o vendes
  • vendes o vendes
  • El vende

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS