Análisis empresarial schweppes

Páginas: 7 (1653 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2011
Nom i personalitat jurídica.

Schweppes és una marca registrada propietat de la multinacional Cadbury Schweppes que a la vegada és propietat del holding japonés Suntory.

Es dedica a la producció, distribució i venta de vegudes refrescants de la seva propia gama com son al estat espanyol la tònica, el Ginger Ale, la gama Spirit, que inclou taronja i llimona ademés dels sucs de fruites Vida,La gama Trina i les begudes energètiques Pinkfish i “V”.

La seva seu al estat español es troba a la Avda. del Partenon 4 a Madrid però conta amb 33 delegacions i 7 fàbriques en tot l’estat. A nivell nacional te una plantilla de 1500 treballadors.

A nivell internacional, la empresa conta amb mes de 60.000 treballadors i trobem la seva seu principal a Londres, Anglaterra.

Finalment podemdir que schweppes es troba al nostre país desde 1959.

Breu Resum Historic:

La historia de schweppes comenta quant el seu fundador Johann Jacob Schweppe descobreix la forma d’afegir anhídrid carbònic a l’aigua convertin-la així en una beguda gassificada. A partir d’aquest punt funda la companyia i comença a comercialitzar aquesta aigua. Una mica més endevant fa el mateix amb les begudes detoronja i llimona (1835) creant així l’actual gama Spirit que causa furor a Londres.

Al 1870 i gracies al creixement de la producción de xarops de la farmàcia anglosajona J.J. Schweppe decideix afegir quinina a la soda de toronja creant així l’actual tònica.

La marca comenta la seva expansió seguidament creant una fàbrica a Australia i una altre a Nova York i d’aquí fins a 160 paisos. A Españaarriba al 1959 sota franquicia i llança al mercat nous productes sota el seu paraigues com els sucs vida al 1961, la compra de trinaranjus al 1990 o l’aparició de Pinkfish al 2002. Conta també amb altres marques de renom internacional com orangina o pulco limon.

Scweppes com a marca es fusiona amb Cadbury per crear una gran multinacional del sector de l’alimentació que al 2001 compra oranginaa Pernaud ricard i que posteriormente es engullida per la gran empresa japonesa Suntory Holdinga a l’any 2008.

Politica i objectius de l’organització.

- Misió, visió i valors

Misió: Segons schweppes la seva principal misió és conquistar al seu consumidor a totes les hores del dia mitjançant els seus productes

Visió: Ser la companyia internacional de begudes no alcohòliques demajorcreixement a Europa reconeguda per les seves marqueslíders, premium i diferenciades, i per la seva orientació a lanaturalitat, el benestar i el plaer.

Valors:

- Esperit emprenedor: La marca posa énfasis en que els seus treballadors aportin factors personals al creixement de la companyia i posan eines perquè ho fagin.
- Treball en equip: Segons l’empresa és basic i important la colaboracióentre els seus membres per al creixement constant.
- Pasió: Remaquen la pasió per les seves marques com a valor fonamental de la companyia.
- Franquesa: basantse en les diferencies culturals de tots els paisos en els que es troben. Per ells és molt importan escoltar i aplicar els coneixements i actituds de totes les cultures.
- Honestedad: Mantenen fermes les seves promeses, factor que els aportacredibilitat devant dels seus proveidors i consumidors

Responsabilitat social corporativa:

- Estil de vida saludable: La marca fomenta el consum responsable dels seus productes per fer front als problemas d’obesitat i recomana un estil de vida saludable basat en l’esport i lexercici físic així com el consum d’una dieta sana i equilibrada.
- Medi ambient: La companyia vol mostrarseresponsable en aquest aspecte i es per això que al 2004 posa en marxa un plà per rehuir el consum d’aigua i d’energia així com també per reduir l’emisió de gasos contaminants.
- Ciutadania: Schweppes es una empresa responsable en aquest sentit ja que és molt transparent pel que fa a la información nutricional, protegéis als infants d’un consum excessiu i amplia la gama de formats per no provocar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • analisis empresarial
  • analisis empresarial
  • Analisis empresarial
  • analisis empresarial
  • ANALISIS EMPRESARIAL
  • Analisis Empresarial
  • analisis empresarial
  • ANALISIS EMPRESARIAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS