An Lisis De La Pelicula

Páginas: 2 (496 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2015


Anàlisis de la pel·lícula “ Philadelphia”


La vida del jove advocat Andy Beckett (Tom Hanks) canvia quan es contagia de SIDA i per això és acomiadat de la firma d'advocats per a la qual treballa.Llavors, decideix contractar l'advocat Joseph Miller, caracteritzat per Denzel Washington, perquè el defensi durant el judici havent de lluitar no només contra l'opinió que té la societat sobreaquesta malaltia, sinó també contra els seus propis prejudicis sobre l'homosexualitat, en un desenllaç per altres commovedor.

La presencia de símptomes de les malalties terminals son nombrosos i variats,que són multi factorials, canviants i sovint intensos, i tenen un gran impacte en la manera de viure de la persona malalta. Això, li afecta al protagonista de la pel·lícula, ja que a causa delssímptomes del SIDA, com les taques a la cara, la seva vida canvia, sobre tot en l’entorn laboral.

El protagonista té un pronòstic de vida limitat, i ho va assumint al llarg del temps. També, té un impacteemocional que també implica als seus familiars.

Andy Beckett, va passant per les etapes diferents en l’evolució de la malaltia, passant per una fase terminal al principi, que és quan té els primerssímptomes i li diagnostiquen la malaltia, després per la fase preagònica, quan li queden unes setmanes de vida però es troba a casa seva, i per últim i abans de la seva mort, per la fase agònica, en laque es troba a l’hospital i l’estan atenent i té un ús elevat de recursos sociosanitaris.

Al llarg de la pel·lícula el protagonista mostra una actitud d’acceptació. Accepta el fet inevitable de laseva malaltia i intenta comprendre el període que està enfrontant. Els últims dos dies de la seva vida, mostra en el seu comportament, que està preparat per a morir i sap perfectament que són els seusúltims dies de la seva vida.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recull els drets dels malalts terminals, i en aquest consta que el malalt terminal té dret a expressar a la seva manera els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • AN LISIS DE LA PELICULA 2001
  • AN LISIS INTERPRETATIVO Pelicula Brazil
  • An Lisis De Lectura Pelicula La Sociedad De Los Poetas Muertos
  • An lisis de la pelicula
  • An lisis de la Pelicula El perfume
  • AN LISIS
  • An Lisis
  • An Lisis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS