Ana frank

Páginas: 8 (1984 palabras) Publicado: 25 de agosto de 2012
Anna Frank
Anna es una xiqueta jueva , que per al dia del seu aniversari , cuant fa 13 anys li regalen un diari , al qual ella li anomena kitty i li escriu tot el que li ocurreix . Ana comença a escriure en el diari cuant encara esta en la escola i te uns amics que lis diuen Joep i lies.
Els jueus en isa epoca devien de portar una estrella en la roba per a indentificar-els, tot el que compravanel havien de comprar en una botiga de jueus , els xiquets tenien que estudiar en escole especials.
Despres de un temps ana rep la notícia de que san de amagar , ja que Gestapo te una cita en la seva germana Margot i el seu pare. La data de la desapariciò era el 16 de juliol. El 5 de juliol fugen a amagar-se , amb moltes capes de roba i una maleta per persona . Sòn ajudats per Miep (xiqueta quetreballava al magatzem i coneixia a la família.
Margot va naixer en 1926 i Ana en 1929 i varen emigrar en Holanda en 1933 on el seu pare va ser anomenat director de tranvies , al mateix edifici albergava a les 2 societats de les quals el seu pare era accionista i posteriorment, el seu annex va ser d`amagatall per a la família . Les regles per a viure ai eren molt estrictes , ja que havien deestar en silenci quan els treballadors estigueren en la oficina, no podien estirar de la cadena del excusat ni obrir les claus de l`aigua fins que estiguessin sols a l`edifici, per a banyar-se i havia que fer torns.
Juntament amb la família Frank , conformada per la Sra i el Sr Frank , Margot i Anna , tambè la família Van Daan : el Sr i la Sra Van Daan i el seu fill Peter. Ana portava malarelaciò amb al Sra Van Daan , que pretenia educarla aixina com a Peter , qui considerava Fluix i apàtic , encara que ell és molt reservat .
El Sr koophuis subministrava llibre i menjar a les famílies cada 15 dies .
Els primers mesos varen ser difìcils per a a Ana , ja que tè una mala relaciò amb la seva mare i amb margot i amb la Sra Van Daan . Ana se sent trist i sovint quan renya amb la seva mare ala que considera dura , sarcàstica i desordenada. Exterioritze que estima al seu pare més que a ningú a la família i espera d`ell la seva aprovaciò.
Durant questa primera etapa , el pare d`Anna va enfermar de èczema amb una forta febre, la qual cosa representava un problema seriòs , ja que no podien anar als doctos o aconseguir totes led medicines necessàries, afortunadament , es va recuperardesprès d`un parell de setmanes.
Ana dedicava el seu temps a estudiar tequigrafia i francès i a llegir tots els llibres hagi .
El 9 de novembre de 1942 els anglesos van anunciar que Alger, Marroc i Casablanca i Oran han caigut i ara esperen el torn de Tunísia .Tots a l`annex esperen que això sigui el principi del final .
Poc després va ser l`aniversari de Peter i nou inquilì es va integrar al`annex Alberto Dussel , qui era dentista i la dona està protegida a l`estranger. Quan Dussel va arribar a l`annex li van donar un reglament de convivència i van instal·lar a l`habitaciò d`Anna . Aquest explicava la vida a l`exterior, la constant caça de jueus , la despulla dels seus béns i el maltractament contra ells.
A l`annex celebren Janukà i la festa de Sant Nicolau , Miep i Elli els portenregals.
De vegades Ana se sent profundament afligida, doncs estranya al seva vida a l`exterior , als sues amics, estava cansada dels renys i critiques , del menyspreu amb què la miren perquè es considera el boc expiatori i dels exercicis matutins de Dussel en l`habitaciò que comparteixen , però , mantè bona cara . Ana crida a aquest perìode dies de tomba : perìode que els obliga a viure amagats dela guerra : nens cristians holandesos enviats obligatòriament a Alemanya ; famílies jueves separades : guerra en tot el globus ; nens sense roba adequada demanant un tros de pa pels carrers ; jueus i cristians esperen , tot el món espera, molts esperem la mort.
El 27 de febrer de 1943 Chruchill es recuperava d`una pulmonia ,Gnadhi es recuperava d`una pulmonia, Gandhi va tornar a entrar en vaga...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ana Frank
  • ana frank
  • Ana Frank
  • ana frank
  • ana frank
  • ana frank
  • ana frank
  • Ana frank

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS