anailisis Germania 2009

Páginas: 2 (478 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2013
La piràmide de població



A primer cop de vista s’aprecia que la piràmide és de Germania al 2009, representa la quantitat de població (separada per homes i dones) de cada grup d'edat. Els grupsd’edat en que es classifica, van de 5 en 5 fins als 100 anys. Les proporcions d’habitants estan expressades en milions.

A partir de l'observació de les dades de la piràmide de població del gràficdeduïm que es un país desenvolupat (forma de bulb), amb una població vella o regressiva; una mortalitat baixa (gran volum d’edat adulta), la base es estreta, natalitat reduïda (no supera el 2.4) i vacreixent el seu grossor a mesura que va arribant a la població adulta.

Els seus indicadors són:
Base petita, taxa de natalitat molt baixa, per sota de la taxa de reemplaçament.
Taxa demortalitat infantil. Molt baixa. Permet a la majoria de joves arribar a adults.
Esperança de vida molt alta.

Si coneixem el desenvolupament social del darrer segle a Germania, podrem deduir els motiusd'aquestes entrades i sortides del perfil de la piràmide. En quins moments dels darrers anys ha guanyat o perdut població i perquè:
entre persones majors de 75 a 100 anys, una disminució important depoblació masculina, en part a causes biològiques (la dona viu més) i l’efecte de la II Guerra Mundial. També indica descens de naixements que va haver-hi com a conseqüència de la I Guerra Mundial.
Desdel 1919 al 1924, hi ha una sortida que indica un creixement de natalitat, a causa de la recuperació després de la guerra, continua la diferència entre els dos sexes.
Entre els anys 1929 i 1934, vanhaver-hi menys naixements, per la crisi (La gran depressió).
Sobre els anys 1934 i 1944, (època nazi) hi ha una sortida que indica un creixement de població, motivat per la recuperació ecònomica, esva fomentar la indústria.
Entre el 1944 i 1949, baix índex de natalitat, època de l’emigració (exili), divisió, conseqüència de la II Guerra Mundial.
Entre els anys 1960 i 1970 hi ha una sortida...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Germanio
  • Germania
  • germanio
  • germani
  • Germania
  • Germanio
  • Anaìlisis de los Estados Financieros
  • La Civilizacion Germania

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS