Anailisis Social Pelicula Precious

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 23 de septiembre de 2011
L'historia de la clariese , es el relat d'una serie de situacions conflictives que es desenvolupen principalment adins del nucli d¡familiar.
una familia monoparental ja que la figura del pare no hies. només arriba a casa eventualment i es llavors quant aprofita per viloar la filla. aquest fet a succeit diferentes vegades,fruit d'aixó va nèixer la primera nena amb sindrome de down.
la nena viuamb la besàvia.
la familia viu en eun barri marginal a on les necessitats bàsiques no es poden cubrir. un barri amb una problemàtica d'exclusió social molt alta, degut entre d'altres coses a lesdrogues.
la clarise i la seva mare viuen dels ajuts socials que perceben, per una banda prque es menor i per l'altre perque la tutela de la nena la te la mare de la clarise.

la clarise es una noia mabl'autoestima molt baixa, te un cautoconcepte de si mateixa molt negatiu,degut a l'assetjament continu de la mare que l'únic que fa es insultarla,degradarla,agredirla físicament, etc....
arrel delcanvi d'escola que pateix, la clarise anava a una escola ordinària peró arrel de l'embarrás la fan fora, llavors passa a estudiar en un centre a on les característiques dels usuaris son especials i elsmecanismes d'aprenentatge també.
a l'aula hi han alumnes amb un alt risc d'exclusió social (dones maltractades, violades...).
a partir d'aqui la protagonista anirá fent un procés de sociabilitzacióamb l'ajut sobretot de la profesora, que li descubrirá un món fins ara desconegut.
com a mecanisme de defensa davant dels insults la noia fa servir la violència física, i com a mecanisme d'escape esrefugia en el menjar. menja d manera convulsiva el que l'ha portat a patir una obesitat molt gran.
també observem com la noia en moments tant durs com la violació del pare, prefereix evadir-sesomiant en com seria la seva vida, els seus desitjos i anhels.
tot i la situació tant desesperant, arriba a desitjar la mort, alguna cosa adins seu li diu que ha de lluitar i tirar endavant.
EL VIAJE...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis Social De Pelicula Precious
  • Pedagogia social película Precious
  • Pelicula Precious
  • Pelicula Precious
  • PELICULA “PRECIOUS”
  • pelicula precious
  • Pelicula Precious
  • Precious pelicula

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS