Analisi de la publicidad de gucci

Páginas: 2 (272 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2012
ANÀLISI DEL ANUNCI PUBLICITARI
GUCCI GUILTY
Molts aspectes cal destacar d’aquest anunci, replet de detalls complicats de veure però que porten una grancàrrega significativa.
En primer lloc, el color predominant: l’or. Tant la fragància com la de pell i pèl( per part de la dona )de les persones queenmarquen aquest anunci, comparteixen la mateixa tonalitat. Una tonalitat lligada clarament al luxe i a la distinció. També trobem el fons de color negre, fentveure que és un acte íntim en el que es troben.
Endavant, ens fixem en la situació de les persones en el anunci. La dona, queda a major altura que l’home,donant a entendre una mena de subbordinació per part d’aquest a conseqüència del perfum. Tanmateix, el nas de l’home queda a l’altura del coll de la dona(lloc on es col·loca la fragància ) i el fet de que l’home tinga els ulls tancats, heu podem relacionar amb que “quedarás mort davant la dona que hi porteaquesta fragància”, i per el que es pot observar, l’home que atrau aquesta fragància no es gens lleig.
Llavis vermells en els dos, mostrant ternura isensualitat en la parella que disfruta d’un encontre amorós o apassionat acompanyat de la fragància anunciada. Aquesta fragància et permetrá( segons el que etvol transmetre l’anunci ) gaudir de moments com aquest.
Per últim, a la capçalera i ben diferenciat amb color blanc, el nom de la marca de la fragància iel model, i al peu, el logotip de “El Corte Inglés” donant mes suport a la venta del producte i mostrant el lloc on pots obtenir-lo de forma exclusiva.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicidad de gucci
  • Analisi de la gerencia pública en venezuela
  • Analisi de noticias ipinion publica
  • Analisi Del Código De Ética Del Contador Público
  • Gucci
  • gucci
  • gucci
  • Analisi Gasto Publico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS