Analisi d'Un Personatge

Páginas: 3 (527 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2011
Anàlisi del personatge
El nostre personatge és l’Alex un noi jove, d’uns 25 anys. D’arrels britàniques, es va criar en la pobresa, en els suburbis d’una gran ciutat. La seva infantesa va estarmarcada per la manca de pares i la seva vivència en un orfenat.
Degut a ser un alumne avantatjat a les classes de música, els seus tutors van decidir regalar-li una guitarra elèctrica com a regal deNadal. Van passar els mesos i el seu nivell com a músic incrementava dia rere dia, va formar un grup i poc després pujaren tot el conjunt als seus primers escenaris. Al públic agradava molt la banda novelli cada vegada es feia més popular entre els crítics musicals.
Finalment, va arribar a fer realitat el seu somni, ser una estrella del rock i mostrar al món sencer el que volia transmetre amb laseva música. Fins avui dia, encara sorprèn als fans amb noves cançons i mou masses per ser escoltat. Ell es troba en el punt més àlgid de la seva vida, és feliç, tot allò que no va poder gaudir sent unnen, ho viu (d’una manera diferent) sent encara un post-adolescent.
En la nostra foto, podem veure com el personatge es troba enmig d’un concert, concretament al Loolapalooza Festival, Chicago.Malgrat tenir la típica imatge del rocker prepotent, cregut, menyspreant... l’Alex és un noi humil. Com s’ha esmentat, prové d’un orfenat, mai va tenir privilegis, i això ho demostra amb la seva planta.Descripció de part superior a inferior:
Veiem un pentinat mig-llarg, molt vist en la moda dels Beatles, més aviat tirant cap als anys seixanta. Amb aquest fet, intuïm que el seu estil musical no ésel que marca tendència avui dia, és d’estil independent. Per les faccions de la cara, podem veure al personatge fent un esforç a l’hora d’arribar al to, evocant una força increïble que la emmarquem ambles ganes que demostra per mostrar al món allò que el fa feliç, la música; tota la seva vida ha estat marcada per un esforç màxim per arribar a superar totes les dificultats.
Baixant, observem que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi D'Una Película: Germinal
  • Anàlisi d'un conflicte bèl·lic
  • Anàlisi D'Un Anunci Gràfic
  • Anàlisi d’un fiasco
  • anàlisi estadístic d'una notícia
  • Anàlisi d'una obra musical
  • Realització i anàlisi de resultats d'un antibiograma
  • Anàlisi d'una obra. Gran Vía. Antonio López

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS