analisis anuncio

Páginas: 6 (1347 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2013
ECONOMIA DE L’EMPRESA
ANUNCI DANONE
INTRODUCCIÓ
Aquet anunci va ser televisat en el 2013 i pertany a l’empresa “Danone”. Em escollit aquets anunci perquè es molt emotiu i també perquè parla sobre un tema important actualment que es la crisi, com l’afronten les famílies i el punt de vista dels més petits.
El que més ens agrada d’aquet anunci es l’escena del nen parlant amb el seu futur germàal ventre de la mare i l’acompanyament musical.

PRODUCTE I EMPRESA
En el vídeo s’anuncia el iogurt de “Danone” com a producte principal i “l’Activia” com a secundari. El dos formen part de la marca “Danone” i de l’empresa Danone S.A que neix en 1919 a Barcelona. Va ser el primer iogurt elaborat industrialment de la mà de Daniel Carrasco.
S’inaugurà la primera fàbrica a València en 1963,més tard en 1968 s’estrenà el primer anunci de “Danone” amb la frase “¡Quiero Danone, dame Danone!”.
“Danone” va ser patrocinador dels jocs olímpics de Barcelona en 1992 i també patrocinador oficial del mundial de futbol a França en 1998.
El producte consisteix en un envàs petit en forma de got de plàstic o de vidre, en el cas del “Danone” de color blau i del “Activia” verd. Es un productedestinat a l’alimentació. Encara que en el anunci no diu res sobre les característiques nombrades.
Va adreçat a tot tipus de públic, però més aviat a les famílies amb fills. Els compradors serien els pares, els consumidors serien tota la família.

CONTINGUT
El contingut de l’anunci consisteix en un nen d’aproximadament quatre anys que parla amb el seu futur germà que encara està al ventre de lamare. En nen comença la conversa dient al nadó que tota la gent gran està preocupada per la crisis i que es per aquest motiu per el que ell justifica el comportament dels pares. Tot i que la situació es complicada el nen vol que neixi el seu germà per així poder jugar junts amb les seves joguines però en canvi no està disposat a compartir el seu iogurt “Danone”.
Podem dir que intervenen quatrepersonatges si contem amb el nadó. El nen, que es el protagonista de la història i el que dona més joc junt amb el nadó que encara no ha nascut, la mare i el pare.
La situació representada es considera una escena real i actual per el tema de la crisi, la qual afecta a moltes famílies en l’actualitat.
El valor predominant es el de la família, que a de estar unida en aquests moments difícils queafronta Espanya.

TÈCNIQUES PUBLICITÀRIES
No es una simple presentació del producte sinó que ens mostra la fidelitat de l’empresa amb el consumidor.
No insisteix gaire en el nom del producte però en el seu lloc ens l’ensenya varies vegades per escrit.
Al final de l’anunci es diu el nom, l’eslògan de “Danone” i ens mostra l’anagrama de l’empresa.

IMATGE I SÓ
El anunci començaamb un pla general on surt el nen jugant sol al corredor menjant un “Danone”. A continuació, ens trobem amb un pla americà o de tres quarts on surt el nen iniciant la conversa amb el nadó. Després ens mostra un primer pla on observem la panxa de la mare i la cara del nen. Seguidament apareix un pla general de l’habitació dels pares i després un pla americà dels pares dormint, tornem al primer pladel nen i després un pla al detall de les fotografies familiars. Una altra vegada apareix un primer pla del germà gran i de la panxa. Tornem al pla americà i seguidament un primeríssim pla del nen. Després ens torbem amb un pla mitja de la mare. A continuació fan un pla de detall del peus del nen i un pla mitja del pares ja desperts. Després surt un pla al detall de la panxa de la mare i un plageneral de l’habitació dels pares. Ben bé al final, surt un pla de conjunt dels pares i el nen. Seguidament surt el pla al detall del iogurt “Activia” i “Danone”, un pla mitja del nen i des de diferents angles i la mare entra al pla menjant-se una cullerada de iogurt del fill. I finalitza amb un pla general de la mare i el fill a la cuina.
Predominen els colors marrons i blaus, potser sigui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • analisis de anuncios
  • Análisis Anuncio
  • Análisis de anuncios
  • analisis anuncio
  • Analisis anuncio
  • analisis de anuncios
  • Análisis De Un Anuncio
  • analisis de un anuncio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS