Analisis atrapolo.com campaña atrapantes

Páginas: 7 (1601 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2011
PAC 1

Alec Brownstein troba feina de creatiu invertint 6 $ a google adwords.

Cas pràctic Atrápalo. Atrapantes

|Enunciat |

Creus que l’acció hauria estat igual d’efectiva si l’Alec Brownstein hagués optat per fer algun tipus d’acció de SMM (Social Media Màrqueting) comara impulsar un bloc sobre creativitat o crear un grup al Facebook en comptes d’una campanya de SEM (màrqueting en cercadors, com ara el programa Google Adwords) ?

Raona la resposta i explica avantatges i inconvenients d’impulsar un bloc especialitzat vers el SEM.

Crec que en aquest cas la campanya no hagués estat tan eficaç com la que va dur a terme l’Alec. Ja que de blogs i iniciatives deSocial Media n’hi moltes en la web. En canvi aquesta era una forma de comunicació única i directa amb els directius de les grans empreses quan es buscaven a ells mateixos al Google. De una altre manera, molt possiblement el seu missatge no hagués arribat a aquests alts directius publicitaris de una manera tan directa i clara. Per aquest motiu crec que aquesta forma de comunicació li va resultartan útil. El que aconsegueix l’ Alec amb aquesta campanya de SEM és enviar un missatge molt directe i clar al públic objectiu que vol cobrir, els directius de les grans agencies de publicitat que li poden oferir una feina, i crec que aquest punt és el que fa de l’estratègia de l’ Alec tan bona, aconseguir una segmentació del missatge molt elevada. En resum penso que el que l’avantatge de l’estratègia de SEM en aquest cas era que el missatge només el rebia qui l’havia de rebre, en canvi els altres mitjans són molts més globals. Pot ser aconseguiria que el seguis molta gent, però cap directiu el conegués o si fixes.
D’altre banda crec que una estratègia de SMM hagués sigut un gran complement per donar a conèixer la seva feina i la seva vàlua. És a dir que una vegada que el missatge directehagués arribat als directius, si aquest haguessin volgut buscar informació a la xarxa sobre el treball que ell realitza, mantenir una bona presencia en mitjans de social Media com són blogs, xarxes socials... hagués ajudat a que aquest directius el coneguessin millor i no tinguessin dubtes a l’hora de entrevistar-lo o no. Per exemple podria haver creat un perfil de Facebook amb els seus treballs,o un canal a Youtube de les campanyes en les quals a treballat, a mes de un blog de creativitat o una pàgina de twiter en la qual també difongués coneixements i articles interessant sobre aquesta matèria. Però es evident que si hagués escollit dur a terme una estratègia de SMM hagués hagut de dedicar-hi molt més recursos per tal de que tot el comentat abans tingués un contingut de qualitat icomptar amb força seguidors en totes les seves iniciatives, per tal de que tingués un bon posicionament en la xarxa i els directius obtinguessin una bona impressió d’ell. En pàgines com Marqueting directo o puro màrqueting es poden trobar diferents articles sobre aquest tema i en elles es sol destacar que la generació de contingut valuós per el nostre públic i la seva interacció son una de les bases deèxit en el SMM, així que és evident que avui en dia la majoria de empreses i persones professionals han de mantenir no una sola estratègia de SEM o SMM, sinó que sota el meu punt de vista les dues s’han de complementar i alimentar per tal de aconseguir l’èxit.

Cal que visioneu les diferents peces i indiqueu quin paper creieu que juguen en la comunicació les diferents peces publicitàries de lacampanya? Detalla les diferents peces o accions argumentant les funcions que compleixen cadascuna.

Presencia de atrapantes
En aquesta fase el que fa l’empresa és infectar la xarxa de atrapantes, sense explicar ni que són ni perquè serveixen. Crec que la seva funció es cridar la atenció, ja que era un banner que la gent no sabia per que servia i a quina empresa es referia. A més el seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis De Campana
  • Analisis De Campaña
  • Analisis de campañas
  • Análisis de la película Atrapados sin salida
  • ANÁLISIS DE LA PELÍCULA "ATRAPADOS SIN SALIDA"
  • analisis pelicula atrapado sin salida
  • Análisis película "atrapados sin salida"
  • Analisis de atrapados sin salida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS