Analisis De American Girl De Orkin

Páginas: 4 (810 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2012
PAC 1 Expressió Audiovisual
1.Analitzeu una de les 3 imatges proposades. En funció de quina escolliu i segons el vostre criteri, doneu més o menys importància a un aspecte o altre dels que estracten al temari.
La fotografia triada és la número 1 “American Girl in Italy” de Ruth Orkin
La fotografia va ser presa a l’agost de 1951 als carrers de Florència. En aquelles dates Itàlia encara estrobava en procés de recomposició a causa de la II Guerra mundial i un dels efectes de la post-guerra era que no hi havia oportunitats laborals per a milers d’homes, que passaven el seu temps al carrermentre les seves dones realitzaven les tasques de la llar (el masclisme en la societat estava totalment normalitzat, i més en una societat com la italiana). La imatge ens mostra una jove estudiantamericana d’història de l’art passejant entre un nombrós grup d’homes que no es poden estar de tirar-li floretes. Tot i que l’autora de la imatge va dir que no era una composició teatralitzada, sí que vaadmetre que la jove estudiant va realitzar el seu passeig dues vegades a la recerca de la instantània perfecte i també que va parlar amb dos dels homes que apareixen a la instantània per queadvertissin a la resta de no mirar cap a la càmera. Sembla ser que les floretes devien sortir efecte ja que en posteriors imatges de la sèrie es veu a la noia passejant amb vespa amb el noi de la dreta de lafotografia. El primer impacte de la fotografia ens pot donar una impressió de violència o assetjament verbal cap a la noia, però en paraules de la pròpia autora, el que representa és “la imatge d’unadona que està passant una molt bona estona”. La sèrie fotogràfica va ser publicada a la revista “Cosmopolitan” al setembre de 1952 amb un article sobre consells de viatges per a dones joves.
El meuparer és que es tracta d’una imatge que podria complir funció informativa i comunicativa, informativa ja que reflecteix fidelment els carrers de la florència del 1951 plens d’homes sense feina...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ricky and de american girl
  • Análisis Gossip Girl
  • Analisis de la Pelicula Gone Girl
  • Análisis American History X
  • Análisis american beauty
  • Análisis interpretativo de american gangster
  • Análisis psicológico American Beauty
  • Análisis película american beauty

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS