Analisis de sang

Páginas: 3 (543 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2013
ANÀLISIS DE SANG
1.Quan parlem de leucocits ens esteim referint a neutrófils, linfocits, monocits i eosinófils.La quantitat de globuls blancs sol ser regular quan no tenim cap virus o bacteri pertant si observem alguna alteració en el nombre de leucocits al nostre cos,es probable que algun agent extern estigui perjudicant el nostre organisme.L'augment dels neutrófils indica inflamacions oinfeccions i bacteris,el nombre de linfocits augmenta sobretot quan hi ha inflamació,infecció o parasits,en quant als monocits augmenten considerablement pero virus o parasits i també en casos de tumors oleucemia.Els eosinófils augmenten per malaties provocades per parasits en asma i alergies.

2.Els leucocits diminueixen en infeccions greus ,ja que si l'agent exterior que ataca el organisme es mésfort produeix la mort de leucocits i per tant el nombre d'aquestos es redueix.

Alguns medicaments que produeixen toxicitat sobre la medula osea i alguns analgesics i antibiotics poden ferdisminuir el nostre nombre de leucocits.

3.Els globuls vermells estan relacionats amb l'anemia ja que una xifra baixa d'aquestes cel.lules pot ser un indicador d'aquesta malaltia

4.Un habitant debolivia tindrá un major nombre de globuls vermells ja que la presió atmosferica i la falta d'oxigen que hi ha les zones elevades fa que el cos produeixi més d'aquestes cel.lules per compensar aquestacarencia.

5.La talasemia.Perque la persona té molts de globuls vermells pero més petits de lo habitual per tant poca hemoglobina en comparació.

6.Perque el tabac disminueix l'oxigen i el nostre coscompensa la carencia produïnt més globuls vermells.

7.Les plaquetes poden augmentar per alguna malaltia cronica o transitoria o en casos de hemorragia aguda.També hi ha patologies de la sang que fanque el nombre de plaquetes augmenti.

8.Poden presentar cifres elevades de transaminasses.

9.Una persona es pot considerar diabetica quan tengui més de 126 mg/dL de glucosa sense haver menjat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis Sange De Campeon
  • La Sang
  • SANGER
  • Sang
  • La sang
  • Sanger
  • sanger
  • la sang

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS