Analisis De Una Piramide Alemania 2009

Páginas: 2 (371 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2012
Anàlisi de la piràmide poblacional d'Alemanya any 2009

La forma de la piràmide és tipus bulb, la qual cosa correspon a una població regressiva. Té els següents indicadors demogràfics: sota índexde natalitat i, esperança de vida molt alta. Aquesta piràmide correspon a poblacions que tenen un envelliment en la població, té una base petita i, va creixent el seu grossor a mesura que ens apropem ala cúspide.
S'observa, en la piràmide, entre persones majors de 75 a 100 anys ,una disminució important de població masculina, hagut d'en part a causes biològiques ( la dona viu més) i l'efecte dela II Guerra Mundial. També indica descens de naixements que va haver-hi com a conseqüència de la I Guerra Mundial. Des del 1919 al 1924 , hi ha una sortida que indica un creixement de la natalitat, acausa de la recuperació després de la guerra contínua la diferència entre els dos sexes. Entre els anys 1929 i 1934, van haver-hi menys naixements, per la crisi del 1932 ( La gran depressió).
Sobreels anys de 1934 i 1944, ( època nazi) hi ha una sortida que indica un creixement de la població, motivat per la recuperació econòmica, basat en la generació d'ocupació mitjançant obres públiques, esva fomentar la indústria d'armaments i, l'estat va deixar de pagar les reparacions de guerra.
L'època de l'emigració (exili), divisió d'Alemanya i, el baix índex de natalitat, conseqüència de la IIGuerra Mundial, demostra una entrada entre els anys 1944 i 1949. La repercussió de l'etapa Baby Boom i la immigració entre els anys 1960 i 1970 indica una sortida en la piràmide i, s'observa mespoblació masculina , immigrants que van arribar a treballar a Alemanya.
Entre els anys 1979 al 2009 s'aprecia un descens gradual de natalitat, per l'efecte de la tendència de tenir menys fills, mètodesanticopceptivos, excepte entre els anys 1984 i 1989 que s'observa una petita sortida, augment de la població, a causa de la reunificació alemanya.
De continuar la tendència a la baixa de naixements,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen alemania 1989-2009
  • analisis piramide de maslow
  • Análisis de la Pirámide de Maslow
  • Análisis De La Pirámide De Saqqara
  • analisis de la piramide de Maslow
  • ANALISIS PIRAMIDE POBLACIONAL
  • Analisis de la piramide de kelsen
  • analisis de piramide de zoser

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS