analisis educacions hoy en dia

Páginas: 3 (746 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2013
2.- Introducció al tema des d’un plantejament global (breu, màxim 2 pàgines)

Apreciat lector, ara mateix té a les seves mans un treball fet amb delicadesa i molt d’esforç, per un grup dequatre amics que, indignats i exaltats amb una situació actual concreta, s’ha motivat per fer una extensa recerca sobre la situació del català a les escoles, al llarg dels anys.

Estem vivint unperíode de canvi; els moments de crisi són temps de renovació, de plantejar nous camins i de mirar a altres horitzons, per tal de solventar una situació inestable per a tots els ciutadants. Si bé, enaquetss moments es tendeix a reconstruir l’escala de valors d’una societat,. I es recuperen principis de solidaritat, honestedat i x, podem dir que aquest no ha estat el cas d’Espanya. El Govern Espanyol,en plena crisi econòmica i de valors com es troba, no opta per x, sinó que proposa un seguit de reformes que distancien “el poble” d’aquells principis que tant encarecidamente ha sortit a cridar alcarrer.

Em refereixo a la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE), altrament coneguda com a “Llei Wert”. Tots els membres d’aquest grup de treball compartim un sentimentcatalà i una vocació per l’ensenyament molt profunda, així doncs, després de diverses converses i debats criticant i esfereint-nos pel futur que ens espera en la docència, hem reconduït la nostralluita i els nostres crits a conèixer més a fons la història i l’evolució de la nostra protesta. Així doncs, aquest seria un primer objectiu del present treball; Conèixer en profunditat quin ha estat elpapaer del català a les escoles, i així ser consxcients i fer conciència, de tot allò que la llei wert gosa destruir. A de quedar clar doncs, que el que ens impulsa a realitzar aquest treball i haescollir aquest tema, és una situació actual que ens descontenta i ens entristeix. Esperem que aquest no només sigui un treball acadèmic, sinó que esdevingui pel lector una inspiració i una presa de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Análisis de papel que juegan nuestros estudiantes hoy en día.
  • hoy es el dia
  • El dia de hoy
  • hoy en dia
  • el dia de hoy
  • hoy es el dia
  • El hoy en dia
  • Hoy es el dia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS