analisis d'una publicitat

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2013
Anunci de la llet Puleva
Aquest anunci va dirigit a tots els públics ja que no hi ha edat per consumir llet, però especialment es dirigeix a les dones i a la gent que cuida la alimentació.
Elscolors: En aquest anunci ens volen transmetre la naturalesa del producte, ja que els colors escollits son el blau, verd i blanc. De fons és veu la natura dels prats i el blau del cel.
El verd es uncolor fresc, tranquil·litzant i ens ajuda a tindre claror en les idees. És el color de la naturalesa i la frescor, és el color més relaxant per l'ull humà.
El groc estimula la activitat mental i generaenergia, normalment s'associa al menjar.
Per ultim el color blanc, es el color de la puresa, de la perfecció, s'associa a productes baixos en calories i productes lactis .
La imatge en sí, enstransmet que és un producte natural per l'harmonia dels seus color i la manera de presentació

El plat amb pa, tomàquets i un setrill d'oli ens representa aliments naturals, habituals en el dia a dia.La frase de l'anunci és molt positiva “ corazón sano, corazón contento “, igual que el dibuix d'un cor somrient, ens transmet alegria i benestar. La frase és alegre, amb missatge positiu perincentivar les ventes.
El fet que l'anunci sigui reial i col·loquial fa que augmenti les vendes del producte.


Anunci de coca-cola
En aquesta campanya publicitaria, veiem una imatge real, moltcol·loquial. Va dirigit a tots els públics, però especialment als joves.
El color vermell és el més associat amb aquesta marca de refrescos, és fàcil de detectar i aconsegueix l'impacte a primera vista. Elvermell el combinen amb lletres blanques, això està enfocat a captar l'atenció del consumidor, ja que facilita la seva lectura, aquesta combinació transmet frescor i proximitat. El vermell també aportaconfiança a u mateix, coratge i una actitud optimista. És un color molt intens a nivell emocional.
La imatge transmet bones sensacions ,és veu que estan passant una bona estona compartint el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Què es la publicitat?
  • anàlisis d'un concert
  • anàlisis d'un anunci
  • La ètica en la publicitat
  • la publicitat ceci
  • Horaris Publicitat
  • la publicitat a l'empresa
  • Historia de la Publicitat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS