Analitzar Un Paisatge Agrari

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2015
Analitzar un paisatge agrari

Aquest paisatge agrari pertany a Mataró, capital del Maresme i dins de Catalunya. És un paisatge agrari mediterrani.
El relleu és pla, hi ha una riera, pluviositatescassa, excepte a la primavera i la tardor, ja que són estius calorosos i secs i hiverns suaus, perquè és clima mediterrani i la vegetació és de pins, màquia, garriga i estepa. Les parcel·les sónminifundis, els camps són tancats i hivernacles (boccage i intensiu). Els conreus són d’herbacis i de flors ornamentals, produeixen cereals, vinya possiblement (perquè coincideix amb el clima) i florsornamentals. El conreu visibles està en estat inicial i els elements de regadiu són els típics de l’intensiu. No hi ha presencia de bestiar. El habitat és dispers, les cases són antigues dels camps ihabitatges nous a la zona d’apartaments davant de la costa, però en poca proporció. En el paisatge apareix una carretera transversal, camins entre els camps, no hi ha àrees industrials i hi ha una zonad’oci als apartaments.
En quant als sistemes de producció agrícoles són de secà a l’exterior i de regadiu als hivernacles, són intensius als hivernacles i extensius al exterior, són conreus moderns,conreades a policonreu i dedicada a la comercialització. En quant a la ramaderia, no esta present a aquest paisatge. La estructura de la propietat esta formada per minifundis, la població segons l’aspectedels habitatges es baixa, ja que no esta gaire edificada, la proporció de noves edificacions es baixa ja que la majoria de cases són dels camps i és una zona estancada en termes de edificacions.
La zonaesta estancada, perquè hi ha habitats sense renovar i es poc comunicada, perquè només hi ha una carretera transversal. Però està en evolució en termes de sistemes agrícoles de producció moderns, jaque es fa gran us dels hivernacles, només hi ha un petit espai d’oci per a l’ús de la població a una petita zona d’apartaments a la costa. Gran part dels camps on s’utilitzaven models agrícoles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • paisatge agrari
  • Paisatge agràri canaries
  • agrario
  • Agrarios
  • Agrario
  • Agrario
  • AGRARIO
  • Agrario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS