anexos

Páginas: 3 (714 palabras) Publicado: 28 de enero de 2015
ANEXOS
Final de cursa:
Els finals de cursa són dispositius elèctrics, pneumàtics o mecànics situats al final del recorregut o d'un element mòbil, com ara una cinta transportadora, amb l'objectiud'enviar senyals que puguin modificar l'estat d'un circuit.
Internament poden contenir interruptors normalment oberts (NA), tancats (NC) o commutadors depenent de l'operació que compleixin en seraccionats, d'aquí la gran varietat de finals de carrera que existeixen.
Els finals de cursa estan fabricats amb diferents materials com ara metall, plàstic o fibra de vidre.
El seu funcionament:Aquests sensors tenen dos tipus de funcionament: mode positiu i manera negativa.
En el mode positiu el sensor s'activa quan l'element a controlar té una tara que fa que l'eix s'elevi i connecti l'objectemòbil amb el contacte NC.
La manera negativa és la inversa de la manera anterior, quan l'objecte controlat ha un sortint que empenyi l'eix cap avall, forçant el ressort de copa i fent que es tanqui elcircuit.






Relé:
El relé és un dispositiu electromecànic. Funciona com un interruptor controlat per un circuit elèctric en el qual, per mitjà d'una bobina i un electroimant, s'acciona unjoc d'un o diversos contactes que permeten obrir o tancar altres circuits elèctrics independents
El electroimant fa bascular l'armadura en ser excitada, tancant els contactes depenent de si ésnormalment obert o normalment tancat. Si se li aplica un voltatge a la bobina es genera un camp magnètic, que provoca que els contactes facin una connexió. Aquests contactes poden ser considerats coml'interruptor, que permet que el corrent flueixi entre els dos punts que van tancar el circuit.
El seu funcionament es basa en el fenomen electromagnètic. Quan el corrent travessa la bobina, produeix uncamp magnètic que magnetitza un nucli de ferro dolç (ferrita). Aquest atrau el induït que força als contactes a tocar-se. Quan el corrent es desconnecta tornen a separar-se.
Els símbols que apareixen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anexo
  • anexo
  • ANEXOS
  • Anexo
  • Anexo
  • anexo
  • anexo
  • anexos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS