Anglès 3

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2015

En primer lloc, el que farem és parlar sobre la interpretació que fa Quim Monzó al seu discurs a Frankfurt. En aquest discurs va mencionant algunes idees que exposa Monzó sobre laliteratura catalana. Exposaré el que m'agrada més del lliurament i el que menys, i concloure amb una valoració personal.

A la presentació que fa Monzó a Frankfurt ens parla de laliteratura catalana, Monzó amb el seu discurs comença d'una forma sarcàstica i amb una mica nervis, però a mesura que passen els segons li donava un aire diferent a cada paràgraf i quanpensava que seria tot el discurs igual, ens sorprèn amb el Dalí i al seu embarbussament de la polla pallar-inca. Més seriós i rellevant ha sigut quan va mencionar els escriptors catalans ila seva importància internacional. Ha fet una crítica també de la nostra llengua catalana per part dels governs.

La valoració que faig de la literatura catalana sobre el que he vistal vídeo amb el contingut del mòdul, és la importància que és la literatura catalana a reu del món. L'activitat què mes m'ha agradat ha sigut la de comentar el poema. Per la sevadificultat de trobar el sentit de què volia dir, i la que menys la de comentar els dos contes, ja que els contes no en van agradar pas.


Finalment, la valoració personal que puc donarsobre aquest mòdul ha sigut molt fàcil, encara que hi havien algunes tasques que eren complicades de fer, com per exemple, la tasca dels contes no sabia, si tenia de posar les diferenciesentre els contes o fer un resum dels contes, i oh vaig fer de la millor manera possible. Aquest mòdul m'ha costat bastant, ja que la literatura no m'hi ha atreu massa i no l'enteniagaire. La proposta de parlar en un auditori seria molt bonica, però jo personalment no podria parlar perquè em posaria molt nerviós i no sabria que dir i em quedaria sense paraules.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Angles
  • angles
  • Angles
  • angles
  • Angles
  • Angles
  • angles
  • Salidas en les angles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS