Angles

Páginas: 2 (399 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2011
REDACCIÓ VIDEO PRIMERA GUERRA MUNDIAL
La primera guerra mundial comensa amb l’enfrontament de països,i el principal país es Alemanya.
A Alemanya en aqeull momento comandava el káiser GuillemII.Volia poseir una gran armada com la inglesa perque la seva pradina era inglesa i ell admirava el mar,i sempre Havia volgut formar una gran armada com aquella que ell admirava,i al final ho va aconseguir.El Kàiser Guillem II era una persona fisicament especial,perque tenia inmovilitat a la ma dreta però a base d’entrenament i esforç va ser un home dur i fort.
Quan el káiser va aconeguir la sevaflota a cap país li va fer gràcia,perquè li semblaven amenasants les intencions d’Alemanya,sobretot a França a Rússia i a Gran Bretanya.
En aquella época les societats estaven experimentant un canvisen l’industralització.
Va nèixer l’electricitat,els automobils,els avions en fi hi va haver una gran explosió tecnológica.Alguns exemples sobre aquest canvis en l’anterioritat de la guerra són lesrevolucions sufragistes i els moviments obrers,rússia té una perdua sobre la grandesa del monarca,etc.
La gran guerra volia ser aturada per els socialistes especialmetn per Jean Jaurès,el líder.Voliaconvocar una vaga internacional i que els homes no poguesin ser soldats i aixi no hi hagués guerra pero la seva mort es va produir en un momento en el que el necesitaven i la gent es va fer enrrera ambla desició de la guerra conjuntament amb de que la movilització de França.
El conflicto de la Gran Guerra es va desencadenar a n’els Balcans perque el 28 de juliol varen matar a l’archiduc francescferran ,el va matar un serbi i Austria va aprofitar aquesta escusa per declarar-li la guerra a Serbia,sabent que Rússia i França l’ajudarien i ella tendría l’ajuda de Alemanya.
El Kàiser i el tsarintenten aturar la guerra pero ja es massa tard i no poren fer res.
Al final no poden aturar la guerra i comença amb l’atac de Alemanya França per Bèlgica.Aquí Gran Bretaña s’enfada molt perque...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • angles
  • Angles
  • angles
  • Angles
  • Angles
  • angles
  • Salidas en les angles
  • Angles Urv

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS