animales

Páginas: 4 (858 palabras) Publicado: 29 de enero de 2014
TESTAMENT MURAL
Significat:
En aquest poema l'autor ens descriu un lloc secret que nomes el coneix ell i el seu amor. Durant tot el poema li dona molta importància a alguns elements com, la paret,la escaleta, etc...
Cal destacar una contradicció ben clara, on descriu un amor educat amb paraules tendres i un amor brusc amb paraules obscenes.
Tema:
Estellès ens descriu les seves sensacionsamb el seu amor en un lloc molt intim per a ells.
NO ESCRIC ÉGLOGES
Significat:
En aquest poema l'autor ens parla de l'amor "platònic" per així dir-ho,i el desig que li provocava una noia que veiasubint pel carrer.Ens descriu el físic d'aquesta dona,de la qual mai va tenir res més que creuades per el carrer.
Tema:
El poeta ens vol transmetre el desig que li provocava aquella joveneta.
DEMASERA UNA CANÇO
Significat:
Estellès ens parla de la seva joventut i dels seus records viscuts amb la seva amant a la nit de Sant Josep a València. Recorda com eren els versos escrits cuan era jove:estellats i apressats i els compara amb els actuals, que son "solemnes del record".
Descriu el paisatge que observa des de el terrat i els sorolls escoltats en aquell lloc, com les granotes al riu iles carcasses.
Tema:
Els records i felicitat suprema en la seva joventut que a la vegada enyora.
CANT DE VICENT
Significat:
En aquest poema l'autor es pregunta a sí mateix que per què no escriusobre la ciutat de València. Durant tot el poema es va autoqüestionant de com és que no escriu si te les paraules adients, però d'alguna manera acaba descrivint la ciutat ja que va parlant dels seuscarrers, de l'escola, l'església, és a dir, d'elements quotidians. Aquesta mena de descripció la va fent mentres es pregunta com començar a escriure sobre València, però tot i així acaba parlant delsseus elements quotidians que és el que més li agrada l'autor de la ciutat, la vida a València. Podem dir que fa una descripció inconscient de la vida a València, tot i que diu que no troba paraules per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los animales
  • Animales
  • Animales
  • Animales
  • Animales
  • Los animales
  • Animales
  • animales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS