animalesss

Páginas: 2 (439 palabras) Publicado: 3 de mayo de 2014
Hi havia una vegada dos nens, en Jordi i l'Oriol, que cadascú tenia una mascota; en Jordi tenia en Sulu i l'Oriol tenia en Galetes. En Sulu era un hàmster biònic i en Galetes un pterodàctil.
Aaquests nens sempre els hi estaven passant moltes aventures i un dia un altre nen que es deia Ramon va anar a parlar amb ells i els hi va explicar que havia fabricat una màquina del temps amb una comunalila.
En Jordi i l'Oriol de seguida la volien provar; però en Ramon primer els hi va fer un advertiment, no la podien fer servir dos dies seguits, si no es ficarien en un gran problema. En Jordi il'Oriol no el varen fer cas i la varen fer servir durant dos dies seguits. Els nens varen viatjar amb la màquina del temps a una realitat paral·lela a la seva, on tot era al revés del seu món. Allà esvaren trobar amb els seus dobles, però eren malvats. Aquests, a diferència d'ells, robaven, insultaven i feien moltes faltes d'ortografia,..., en resum eren molt malvats.
En Jordi i l'Oriol en el seumón feien còmics amb historietes on sortia un heroi bo, que es deia Capità Calçotets. Els dobles dolents dels nens feien historietes amb dibuixos pèssims i amb faltes d'ortografia als cartells, l'heroiera malvat i es deia Kapità Kaosotets. Quan li tiren aigua a la cara del director, aquest es transforma en el Kapità Kaosotets i quan algú fa petar els dits torna a ser el director, al contrari delCapità Calçotets.
Els nens volien tornar a la seva realitat, però els nens dobles i l'heroi d'aquests, els van seguir fins a la biblioteca, on estava situada la màquina del temps. Els nens varen entrardins la màquina, i els dolents eren a fora intentant obrir-la, i de sobte la màquina va començar a trontollar. Aquesta va desaparèixer enmig d'un remolí, juntament amb tots els que eren al voltant. En Jordi i l'Oriol varen tornar al seu món. Els dolents, sense que en Jordi i l'Oriol se n'adonessin, també havien viatjat amb ells.
Els nens dolents no paraven de fer dolenteries amb l'ajut del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS