ANTECEDENTS DELS DRETS HUMANS

Páginas: 4 (782 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2015


La idea dels drets humans es va difondre ràpidament fins a Índia, Grècia i finalment Roma. Les fites més importants van incloure:

L'any 539 aC, els exèrcits de Ciro el Gran, el primer rei de laPersa antiga, van conquistar la ciutat de Babilònia. Però les seves accions van ser les que van marcar un avanç significatiu per a l'Home. Va alliberar als esclaus, va declarar que totes les personestenien el dret a escollir la seva pròpia religió, i va establir la igualtat racial. Aquests i altres decrets van ser gravats en un cilindre de fang cuit en llenguatge accadi amb escriptura cuneïforme.Conegut avui com el Cilindre de Ciro, aquest document antic ha estat reconegut en l'actualitat com el primer document dels drets humans al món. Està traduït en els sis idiomes oficials de les NacionsUnides i les seves disposicions són anàlogues als primers quatre articles de la Declaració Universal dels Drets Humans.
LA DIFUSIÓ DELS DRETS HUMANS

Des de Babilònia, la idea dels drets humans esva difondre ràpidament per l'Índia, Grècia i finalment a Roma. Aquí va néixer el concepte de "llei natural", després d'observar el fet que les persones tendien a seguir, en el transcurs de la vida,certes lleis que no estaven escrites, i la llei romana es basava en idees racionals derivades de la naturalesa de les coses.

1215: La Carta Magna, que va donar a la gent nous drets i va fer que el reiestigués subjecte a la llei.

1628: La Petició de Drets, que va establir els drets de la gent.

1776: La Declaració d'Independència dels Estats Units, que proclamava el dret a la vida, la llibertat ila recerca de la felicitat.

1789: La Declaració dels Drets de l'Home i del Ciutadàn un document de França que establia que tots els ciutadans són iguals davant la llei.

1948: La Declaració Universalde Drets Humans, el primer document que proclama els 30 drets als que tot ésser humà té dret.





JOHN LOCKE
La seva epistemologia no creu en la existència del innatisme i el determinisme,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Classificació Dels Drets Humans
  • Drets Humans
  • Drets Humans
  • Drets Humans
  • Drets humans
  • Declaració universal dels drets humans
  • declaració dels drets dels infants
  • Not Cies Drets Humans

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS